18.6

Jag hinner inte titta på Tv längre.

Det är ganska skönt faktiskt.

I morgon ska jag nog ta tag i träningen kanske. Eller, vi får se.

Nu ska jag duscha skit snabbt sen får vi se om jag hinner att kolla på tv. Kanske.
Snygg tv!

18.5

Skulle bara vilja tipsa om en kungligt bra blogg som verkligen är värd att läsa!

http://www.tv6.se/cimon

Alltså, ni som inte gillar Cimon kan säga upp kontakten med mig! Han är så sjukt tuff, cool, skönt, konstig, rolig och glad!  Jag kommer nästan jämt på mig själv att jag sitter och flinar och skrattar för mig själv när denna pojken berättar om sitt liv! haha KHÖNG!

Kolla in honom i alla fall, ni kommer gilla honom, I promiss!

Här har i karln med sin vackra dam, Michaela Forni. Kolla in hennes blogg också!
http://blogg.stureplan.se/michaela/

Lånade bilden från Cimons blogg.

BÄSTA BRUDARNA!!

Oj, oj! Vilken helg alltså!

Den började med att jag sov hos pojken från fredag-lördag. Vi mysade och kollade på discovery hela kvällen. Ett minus är väl att han är så stressad så han blir lite arg för allt. Men sånt får man väl stå ut med. På lördag var jag ovanligt pigg så jag gick upp kring 9. Denna ljuvliga morgonen tog en snabb vändning då jag och min man blev för irriterade på varandra. Men de slutade med pussar och kramar♥ Jag fick skjuts ner på hallen då det vara respektivematch. Vi förlorade med (5 mål tror jag att det var;)) 1 mål. Jag måste ha landat på handen eller nått för när jag kom hem så var handleden svullen och blå. Så vi bestämde att det var lika bra att kolla upp de. Åkte ner på akuten, fick sitta 2½ i väntrummet utanför, 1 timme inne på ett rum innan jag fick träffa doktorn, vi träffar doktorn i 30 sek och han konstaterar att de måste röntgas. Vi får vänta ½ timme till röntgen. Röntgen tog 2 minuter tror jag. Sen fick vi gå tillbaka till rummet och vänta ytligare ½ timme innan samma doktor kommer och berättar att de inte var nå ben som var av utan bara mjukdelar som var skadade. Så vi satt på akuten i 4½ timme och alltihopa gick på inte mer än 5 minuter.

Vi skyndade oss hem i ilfart. Byte om snabbt sen bar de av till nabban och avslutningsfest med bästa brudarna. Jag kan bara säga, BARBRO VILKEN KVINNA!! Jag älskar denna kvinna så mycket! Alla föreningar borde ha en barbro. TACK SÅ HEMSKT MYCKET FÖR ALLT!! DU ÄR BÄST BABS♥

Och tack alla brudar för att ni är bäst och för att jag har fått spenderat detta handbollsår med er!♥ Ni är så jävla BRA!

Nu beger jag mig till min pluggadepojk för att få 1 eller 2 pussar.

Puss


Mina älskade brudar♥ Synd att jag missade fotograferingen:(

18.4

Jag är så himlans trött.

Mina linser är gamla så ögonen blir extra sega. Jag tror att jag måste gå att plocka ut dom snart för att jag ska kunna kolla på TV.
Pojken min sitter och pluggar (som vanligt). Men det är väl bra att han gör de, han ska ju bara in på teknisk fysik. Han skulle förtjäna det så himla mycket.

Ska väl försöka att få mig en puss (eller två) sen ska jag nog spela mitt favvo spel, Plants VS Zombies. :)

puss på er!


Så jäkla roligt!:D

18.3

Träning nu då!

Kör cykling ner på träningen bara för att.

Ska alltså cykla hem 10 ikväll. Kul liv. :)

Men nu ska jag kissa, plutta i headsetet, ta inneskorna cch vattenflaskan, ett äpple och ta på mig jackan å dra mig mot big city Alfta.

Hörs sen.

Just ja, jag kände mig älskad igår, alltså riktigt älskad. Så att en person inte kan/vill vara utan en. Kändes KUNG!
tack för de min fina bästa vän♥

oj, nu måste jag åka, puss!

18.2

Jag har alltid varit en nagelbitare, alltså istället för att klippa naglarna så biter jag bort dom. Jag tycker själv att det är jätte äckligt men jag kan liksom inte hålla mig. Jag är också en sån person som inte får lång naglar, det går inte! Mina naglar är så tunn så att dom viker sig och spricker, då måste man ju bara bita bort dom.

När jag var mindre så målade jag jämt naglarna men nu ett tag så har jag vart lat och struntat i de. Men nu, alldeles nyss så målade jag mina naglar blåa med HM:s "blue my mind". Blev ganska fräckt faktiskt. Eller vad tycker ni?



Jag vet att min mobilkamera är sämst, lillfingernageln ser mongo ut. Men ni fattar mina smarta läsare:)


18.1

Jag som skulle plugga så himla mycket igår, det blev på inte ett skit de. Men jag ska nog sätta mig och göra några matte tal innan jag åker till skolan. Jag börjar 14,20 idag så jag har jätte mycket tid nu på förmiddagen. På onsdagar så har jag den enda sovmorgonen på hela veckan men idag så låg jag inte i sängen tills nu, jag har faktiskt hunnit med jätte mycket. I morse klev jag upp 7,50 för jag och Eva hade bestämt att här skulle de promenadas. Så 10 i 9 befann jag mig i bollnäs för att gå på promenad med gullpullan. Vi gick 2 varv runt Vågen sen stack vi iväg och solade.

Mysig morgon var de iaf, tack för de!

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag hinner med någonting idag för ikväll har jag inte så mycket tid (hoppas jag). Det är nämligen så att jag och Jonathan firar 4 år idag så jag hoppas att han kan lägga ifrån sig plugget ett tag så jag får pussas på pojken lite. Jag har fixat en liten överraskning också:) hihih

Pussar och kramar på er men mest på Jonathan♥ Du är bäst i hela världen♥

18.1

I dag så måste jag plugga så mycket som möjligt. I morgon är de sen speciell dag och jag vill inte missa en minut av den tiden till att plugga. Jag måste verkligen sätta fart med att plugga historia så att jag blir klar någon gång. Jag måste måste måste.


Nu ska vi gå och ha engelska c och få min dom.

see you later!

18.0

jag känner/ har känt mig som en riktig student idag.

jag har ätit mat ur en plastmatlåda, medan jag gjorde de drack jag vatten ur en pet-flaska (jag var för lat för att ta fram ett glass), åt mat framför tv medan jag kollade på tv och medan jag gjorde allt detta så sitter jag med en fläckig tröja och luktar solariesvett för jag är en fattig student som inte har råd att åka utomlands, så därför måste jag bli brun på annat sätt.

nu ska jag duscha som blixten sen ska jag kolla på handboll. sen måste jag skriva klart pp. Jag var olydig student och köpte ben and jerry´s så jag ska una mig de när jag pluggar sen.

Nu måste jag vara snabb så ljuset, alltså åka bakåt i tiden om jag ska hinna.

puss




Matlåda.

17.9

Det är en sak som jag verkligen stör mig på.


När jag stör mig på nått så brukar jag ta upp det här i bloggen tror jag.

Saken som jag verkligen stör mig på är att folk inte fattar vad man har Facebook till. Jag själv ha facebook för att kunna snoka såklart, hålla kontakt med folk som man inte träffa så ofta och för att kunna få tag på folk. Men nu är de ju så att "vissa" av mina så kallade vänner använde facebook till att berätta hela sin dagagenda. Detta är nått som jag stör mig otroligt mycket på. Jag menar om man vill att folk ska veta vad man gör på dagarna så skaffa en blogg och skriv där, eller så skickar väl folk sms om man är nyfiken. Det var nån av mina facebookvänner som skrev att det var så synd för att de endast fick plats 402 ord i fältet på facebook. Men jag menar nu får de väl vara nog!

Använd facebook till vad de är till för och inte till de som nå annat. Snälla?

pussar på er som förtjärnar de.

RSS 2.0