14.4

Min lilla överraskning var den att jag tog bilen ner på byn, gick in på hemköp och köpte 2 wienerbröd, åkte hem till älskade och överraskade honom. :) Det tyckte jag var jätte snällt och Jonathan blev överraskad:) hihi

Som sagt börjar jag 10 i morgon så min snälla pappa ska skjutsa mig till skolan. Tack pappa! De betyder att jag kan sova 20 minuter längre, jihoo!

Nu ska jag ta och sova, måste väl försöka att vara utvilad i morgon. Blir nog inte så mycket sömn senare i veckan. Vi åker på SACO mässan på torsdag och blir kvar tills på fredag så jag har en känsla av att det inte kommer bli mycket sova om jag känner min klass rätt.:)

Godnatt med er, sov gott och dröm sött.

Värdelöst inlägg....

14.3

Nu ska jag göra en sak som jag inte gör ofta. Vad jag ska göra får ni veta senare ikväll eller i morgon. Hahah spännande:P

Just ja, jag börjar inte förrens kl 10 i morgon:) SHÖNT!

..

Lathund

14.2

Jag sitter och skriver adresser så jag blöder ur öronen. Haha. Inte så kul kanske men om man är halv trött och att ens känslor inte riktigt är som dom ska kan det gå hur som helst.

Jag måste väl fortsätta att skriva.

Hörs!

14.1

Idag har det varit en mysig och ganska avslappnade dag. Min släkt är en sån trevlig lite släkt. Jag gillar dom starkt. :)

Jag måste väl gå och dricka te och kanske att jag ska duscha också. Fick ett sms att jag inte har någon fysik i morgon så jag kan sova en timme längre. :)

Sitter och kollar på Troja, Brad Pitt är het, Orlando Bloom ser ut som en lite rädd hare. Hahah.

Nu ska jag kolla vidare och njuta av det fina ögongodiset som visas på Tv. I like!!

"Before my time is done I will look down on your corpse and smile"


14.0

Jag ska snart gå och käka adventsfrukost. Inte för att det är nå annorlunda än vanlig frukost men det lät mycket trevligare:D Snart bär det av till Falun för att fira kusin Mattias. Kommer nog bli trevligt, synd att jag är sjukt trött. Kom i säng kl 3 igår tror jag.

Igår fyllde Camilla 18 och det slogs till på stort då det var överrasknings fest. Hon hade ingen aning om att de hade fixa de åt henne. :) Det var trevligt och man fick sig några skratt iaf.

Nu måste jag väl sätta fart annars får väl mamma tok spel på mig, det känns som om att jag verkligen inte behöver de just nu.

Ha en trevlig första advent!

I♥u!

13.9

Jag, min mamma och Eva sitter här vid köksboret och dricker det traditionella kvälls teet. Jag borde väl göra någonting helt annat stället men jag har ingen lust. Jag ska nog sätta fart med det i morgon. Fast jag borde adventsstäda. Jag måste byta gardiner och lakan. Så jag har en massa saker att göra. Kul liv. Jag ska försöka att sätta fart och sova så jag kan gå upp någon gång-.-

Nu är jag jätte trött. Så jag borde gå och sova men alla andra sitter uppe och pratar en massa skit. Måste sova.

Sov gott! Lungna mä!

13.8

Jag sitter på samhälle B lektion och bara väntar på att jag ska få sluta. Åh jag som snackade om förändrig igår. Vad är detta!? Jag blir arg på mig själv att jag inte inser att jag måste ta tag i skolan och göra det jag ska. -.- Jag måste ta tag i det här nu och inte sitta och skriva på blogg.se. Dumma erika! Jag längtar tills i morgon. Tyvärr kan jag inte berätta varför. Jag har bestämt att jag ska vara med min man ikväll vare han vill eller inte.:)

Jah funderar på om jag ska gå till kiosken och sno lite kaffe och sedan sätta mig och skriva den där sketa rapporten om konflikten i´Den deomkratiske Republiken Kongo! Yeah, kul.......

Här är några låtar som är KHÖNG iaf!
Bright Eyes – First Day Of My Life 
Jakob Hellman – Lenas Visa 
The Streets – Fit But You Know It 
Vapnet – Kalla Mig 
The Rolling Stones – Play With Fire - Mono Version 
The Sonics – Have Love Will Travel
 Peace!


13.8

Jag vet att min design är lite ful men jag ska fixa till det i helgen när jag har tid. Jag vill bara upplysa alla om jag att jag ÄLSKAR handboll!! YEAH!

Jag ska åka bil upp till skolan i morgon och det är en sak som är great! I love it♥ + att jag hinner duscha i morgon bitti. ;)

Nu måste jag dricka upp mitt te sen ska jag skriva lite kuvert

A new begining!!

I'm back!

Yes! Ja det är sant. Jag har bestämt mig för att nu ska här bloggas. Men mest för min egna skull och ingen annans. Jag har de senaste veckorna gått runt och tänka på olika saker som jag borde skriva i min blogg. Men det känns så fel att bara börjas skriva när man inte har skrivit på ett tag. Men jag tänkte att nu är det slut med de och nu ska jag blogga för jag tycker att de är roligt och inte för att jag känner att det blir ett tvång. Om jag känner att jag inte har tid tänker jag inte heller blogga, that's it.

Men nu när jag gör comeback så måste jag väl vara duktig och klura på ett riktigt bra inlägg så ni förstår vad som rör sig i mitt huvud.

Så nu när jag ska börja blogga igen så kan jag ju lika gärna lova mig själv att det ska bli en ändring i mitt liv. Jag är inte nöjd med mitt liv så som det är nu. Om jag ska vara ärlig så tycker jag att de suger ganska rejält och det är inget som liksom lockar mig längre. Att sitta och nötta FB hela dagarna är inte roligt, att ligga efter i skolan är inte roligt, att inte få vara med i de bästa laget på handbollen är inte roligt, att min mamma tjatar på mig att mitt rum är skitigt, DET ÄR INTE ROLIGT!!

Så nu är det ändring som gäller! Inget mer gnäll att man är trött eller en dum anledning att man inte har tid! Nu ska det bli ändring!! Jag hoppas att det är någon som vill hoppa på mitt tåg, är det de?

Nu SKA det bli ändring och det börjar just nu!!

Peace out!

P.S Glöm inte att komma ner till ALFTA SPORTHALL kl 20,45 och kolla på ALFTA-ARBRÅ. Div3. See you there!

RSS 2.0