17.2

I morgon beger vi oss till fjällen hela familjen med respektive. Kuligt. Men jag hatar vädret son är just nu. Jag tänkte när jag åkte hem från skolan att det var så skönt att de hade torkat upp lite sen de snöade för några dagar sen men vad gör de nu!? Jo, det duggar! Regn duggar. Blä. Dugg kan ta sig. Jag hatar när det bara är fjös och inte ordentligt. Kom ett rejält jävla sky fall så att det är över sen men det envisas med att fjant regna. Blä. Tur att jag får komma till fjällen och njuta av snön som fortfarande ligger kvar där. Rejält med snö och jag hoppas att vi slipper regnskit. Sen när vi kommer hem från fjällen så är de VÅR! Kung.

Nu ska jag väl fortsätta att plugga så jag kan vara med min älskade när/om han kommer hit. Jag borde också ta vara på tiden då jag är själv för jag antar att jag och min karl kommer att gå varandra på nerverna lite denna vecka. tur att våran gård/ stugor är stora så man kan gå iväg och gömma sig om man vill vara ifred. Jag gillar att vi har de så stort i idre så man slipper sitta inne i en plutig lite fjantig fjällstuga med typ 8 pers, näeru inte min stil.

hata grått!


Think outside the box.

17.1

I måndags så började jag läsa The dirt. The dirt är Mötley Crües självbiografi och jag kan ju säga att jag har nog aldrig läst en mer fängslande, tänkvärd, läsvärd, vacker och vidrig bok. Den här boken bör/ska man inte läsa om man känner sig kräsen för någonting. Killarna tar upp allt. Dom knullar runt, super, injicerar, drar linor, ligger med kompisar fruar, dödar människor, är allmänt vidriga. Men även fast dessa killar verkligen verkar vara svin som borde få försvinna från denna planet kan jag inte mer än att tycka synd om dem. Jag har läst ca 200 sidor och jag är redan så fängslad att jag endast vill fortsätta att läsa den. Den är så sjuk bra!

Det är en bok jag verkligen kan rekommendera. Efter att jag har läst ut denna otroligt fascinerande bok så ska jag ta min arsle och bege mig och köpa The Heroin diaries: spillror ur ett rockstjärneliv. Den är skriven av Nikki Sixx som är basist i Mötley Crüe.  


Bara ett fint boktips till er såhär i påsktider!

Puss


The Dirt

Uppdrag granskning

All information som jag tar upp i detta inlägg har jag hämtat från länken nedan. Jag kan verkligen rekommendera programmet!

http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskning

hej!

Jag ska börja med att säga att jag är lite upprörd och därför så måste jag få skriva av mig denna upprördhet. Det började med att jag satt och lyssnade på p3 när jag var påväg hem efter skolan på förmiddagen. Då blev det nyheter vid 10 och då sa dom att det var många människor som hade blivit upprörda över de avsnitt av uppdrag granskning som var igår kväll.

programmet handlande om följande: (Hämtat från denna sida)

14-åriga Linnea blev våldtagen på en skoltoalett. Men när hon anmälde övergreppet och våldtäkts mannen dömdes förlorade hon sina kompisar och vuxenvärlden vände henne ryggen. Programledare: Karin Mattisson.

Jag var bara tvungen att kolla på det här programmet när jag kom hem, sagt och gjort så la jag mig och kollade på detta programmet.

I programmet får man höra utdrag från polisförhör av både flickan och pojken. Till en början så förnekar pojken våldtäkten. Men tillslut så erkänner han att han har gjort de. Nu kan man tänka att allt är frid och fröjd men ack så fel man kan ha. Skolan ställer inte upp utan "tar inte ställning" och vuxna människor hjälper inte denna flicka utan de flesta människor i denna lilla by ställer sig bakom killen. Killen är dömd för våldtäkt men ändå så ställer sig majoriteten  bakom killen. Ryckterna sprids också och tydligen så vet människor allt vad som har hänt. Man startar facebook grupper som lyder ungefär: "fria Oskar" (killen kallas eller heter oskar) och sedan är nätmobbningen ett faktum. Killens bror startar en blogg där han hänger ut tjejen totalt. På bilddagboken/facebook/bloggar så skriver folk också kommenterar så som: "Jag ska skicka någon som våldtar henne på riktigt", " jag ska köra upp en påle i fittan på henne och bränna henne på bål", "jag ska döda henne", " hon vill bara ha pengar".

Uppdrag granskning har också intervjua folk som bor i byn och utanför. Då får man höra om att hon gjorde de för att hämnas på killen, hon var ju med på de, han är inte en sån som gör så och han är för snygg för att kunna gör nått sånt.  När sedan programledaren frågar vart ifrån de hade fått hört de, då kom de fram att de var bekantas bekanta, kompisar, man hade läst de på internet osv.

"Linnea" som hon kallas kan inte ta mer skit så hon flyttar 50 mil hemifrån för att kunna fortsätta sin grundskolegång. Killen har besöksförbjud och får inte hälsa på tjejen, men på skolavslutningen så bjuds killen in till kyrkan på skolavslutningen av prästen, de prästen inte vet är om Linnea kommer att dyka upp. Som tur är så är och bortrest och kommer inte att vara närvarande. I kyrkan så delar killen ut blommor till alla sina klasskamrater och lärare. Man applåderar i kyrkan åt killen + att han kramar alla som han ger blommor. Killens mamma filmar hela förloppet och lägger upp de på youtube. (kunde tyvärr inte hitta videon)

Prästen säger att han tyckte att de var en fin gest av killen och han var nästan rörd. Han sa också att det var mycket strongt av killen att dyka upp.

Senare på kvällen så har killen och hans klass en liten fest på en badstrand. Under denna fest så våldtar killen ännu en tjej(inte kompis med den andra tjejen), denna gång är hon 17 år gammal. Man hittar också senare spermarester i hennes trosor som är hans. När prästen får reda på det här är hans kommentar: "Det är tragiskt att något sånt här ska hända. Det är ju synd om killen...... *paus* och om tjejen också."

Även fast killen är dömd för 2 våldtäkter så är de fortfarande folk som tror att flickorna har hittat på historierna. Dom tycker alltså att killen är oskyldig.

Mina åsikter:


Jag blir så JÄVLA arg! Folk uttrycker sig så korkat att jag inte fattar att folk inte skäms. Man anser att man kan ha en åsikt om någonting som man inte vet ett skit om, eller som man har att göra med. Att vuxna människor inte att lägga av och inte bry sig så mycket i det här. Man mobbar dessa flickor och man det är som en massvåldtäkt av samhället på dessa flickor. åh! Fy jag blir så himla arg, dock vet jag att jag egentligen inte kan uttrycka mig i frågan men jag anser att jag får skriva av mig lite på min blogg.

Jag ber om ursäkt om jag hoppar på någon eller om någon känner sig kränkt.

Tack för mig! 


uppdrag granskning




17.0

Drar mig mot bussen för nu tycker jag att det är färdig pluggat!

Puss


16.9

tjena!

Medans alla andra är hemma och sover så sitter jag i skolan och pluggar skiten ur mig!:D eller inte riktigt kanske men nästan iaf. Jag sitter och skriver om konflikten i Kongo och det går väl sådär. Men jag får faktiskt skylla mig själv men tanke på att det egentligen skulle ha varit inlämnat i typ januari. Men skit samma jag ska väl sätta fart och skriva några 100 ord till. jag har skrivt 169 ord och de tycker jag är mücket bra. rapporten är hitills på 1719 ord så jag har väl cirka 1000 ord kvar kanske men de kan bli 2000 till också:) beror på hur lång diskussionen blir. Jag måste väl sätta fart nu och skriva så fingrarna blör.

bye bye pusspuss

16.8

Jag måste plugga, men jag skiter i de och kollar på sex and the city istället. Jag måste verkligen plugga ikväll och om jag inte gör de ska jag slå mig själv hårt på armen. Jag borde nog åka och kolla när brudarna spelar match mot Edsbyn också men vi får se hur mycket jag hinner med.

I morgon så är de skolutvecklingsdag, vad skönt tänker dom flesta men som den dåliga studenten som jag är så har jag typ 100 rester att göra så kl 8 ska jag befinna mig på skolan för att attackera engelska, samhälle, biologi, fysik och kanske lite historia.

Nu ska jag kolla klart på sex and the city sen ska jag nog börja plugga.

see you later!

16.7

Hejsan hoppsan bloggen!

Åh, vilken gullig inledning på ett gulligt inlägg. Igår spelade jag iaf min sista handbolls match för denna gång. Jag ska sluta med handboll nu så det var den sista matchen jag gjorde och den slutade, oturligt nog med förslust. Vi hade inte alls marginalerna på vår sida och allt gick emot oss.

Jag ska träna ikväll i vilket fall som helst om jag hinner. Jag Får väl tänka att jag ska få plats i balklänningen så jag måste väl träna och handboll är ju roligt så jag kan ju lika gärna fortsätta träna. 

Jag ska skriva prov om 1 timme så jag måste välm lägga min panna i djupa veck och kanske dricka lite kaffe. Mums skulle de vara.

Måste väl sätta fart och få tummen ur. 

puss till er som förtjärnar de! 


16.6

Nu ska jag åka hem efter en slitsam dag i skolan.

Eller jag ska till mitt andra hem, sporthallen och döma lite små flickor sen ska jag till jonathan sen ska jag hem och hämta grejor och duscha, sen hem till jonathan, mysa, sova och sen i morogn ska vi iväg och angla (tidigt).:) '


Kuligt!

Hej EMMA!;D

EMMA PERSSON!!!

Det här inlägget ska jag hälsa till Emma Persson i!

HEJ EMMA!

hihi

Jag tycker om emma och kolla gärna in hennes blogg.

Jag har också lovat att jag ska blogga mer, så jag lovar att de kommer inlägg i helgen.

Pussar

16.5

Nu tänkte jag att jag ska skriva lite i min blogg. Det har hänt lite grann sedan sist jag skrev. I går så var jag och tränade för första gången på 2 veckor. Efter träningen så stannade jag, lisa, amanda och jennie kvar och duschade, detta resulterade i det "klassiska" sporthallspratet:D det börjar bli som en liten vana och jag tror att alla vi gillar det ganska mycket. Jag kom inte innanför dörren hemma förens 12. men när jag kom hem så låg jag i sängen och kollade på Tv samtidigt som jag kollade datan. Jag gick in på inkorgen på mailen och ser att jag har fått ett mail från peace and love. Jag klickar upp mailet och inser att jag har blivit antagen som funktionär på Sveriges största musikfestival!!! Jag blev så himla glad!! Jag ÄR glad! Det bara spritter i kroppen och jag vet att denna sommar kommer bli den bästa sommaren i hela mitt liv!!:D

Jag är så himlans tacksam jag tycker att jag endast har haft tur, det är de som krävs ibland:)

Jag borde plugga men tyvärr så har jag ingen lust:S dåligt. Jag borde väl sätta fart kanske. blä! men jag är glad iaf:)

puss


Dating in the dark.

! Varning för lång, felstavat och surrigt inlägg! Men då är det som de ska kanske?:)

Jag tänkte att jah skulle skriva om ett program som heter Dating in the dark. Jag har kollat på programmet, det har endast hållit på i 2 veckor men jag har redan skapat mig en åsikt om programmet.  Jag vet inte om ni har sett programmet men jag blir nästan arg på människorna som är med i.

Dating in the dark handlar om singlar som ska hitta sin stora kärlek, i varje program så får man träffa 3 tjejer och 3 killar som man har parat ihop med varandra genom intervjuer och olika tester som har gjort. Sen så ska dom dejta. Men i mörker. Dom ser inte varandra och får endast några ledtrådar så som att dom får kolla på kläder eller liknade saker. I slutet av programmet så får man se den partner som man har dejtat mest i 10 sekunder sen ska man bestämma sig om man vill fortsätta ses eller inte.

Bild från dating in the dark.

Nu har det gått 2 program och det är endast 2 av 6 par som har valt att fortsätta i sin dejting. Det är här jag blir arg. Nu undrar ni säkert hur jag kan bli arg över en sådan sak men en sak som ska nämnas är att alla paren har kysst varandra och tagit på varandra på ett sånt sätt som man inte gör om man inte gillar en annan människa. Men så fort dom ser varandra så blir det som om att dom blir helt konstiga och säger att utseendet visst spelar roll. Nu är det så att jag vet att utseendet spelar roll och jag vet att man dömer en människa hur den ser ut men jag blir arg när dom säger att det känns som om att dom verkligen har hittat varandra sen när dom ser varandra så rasar allt. Jag menar man kan väl ge den andra en chans i alla fall.

Jag blir arg för att folk är för kräsen och att man målar upp en bild på hur man vill att sin partner ska se ut och att den måste vara som i sina drömmar. Jag menar hur många träffar sin drömpartner i livet? Jag tror att det blir vad man gör de till. Jag tyckte inte Jonathan var den snyggaste killen när vi gick på högstadiet men jag slår vad om att han var en av de som var snäll, omtänksamma och roligaste. Vi har snart varit tillsammans i 4 år och han blir bara snyggare och snyggare. Jag tror att svenska medelålders måste sänka kraven och kanske göra något bättre av de och inte leta princecharming hela tiden.

Det blir vad man gör de till. Även den snyggaste mannen kan vara den sämsta för dej!


Wentworth Miller


Brad Pitt


Joel Kinnarman


Cimon Lundberg


Alexander Skarsgård


Ashton Kutcher


David Beckham

Alla är vacka, snygga och har ett underbart utseende men jag tror inte att jag skulle bli så lycklig men någon av dom som jag är med min man här nedan.♥

Jonathan Wäng♥


Manhunter

Jag har nyss trotsat Jonathan och målat naglarna svarta med nagellacket nedan, som förövrigt heter Manhunter. passar ju verkligen in på mig;)


Manhunter. 39,50:- på HM.

16.4

dagen har varit bra med tanke på att jag inte har varit speciellt pigg. Jag var och hämtade ut mitt paket som hade kommit från HM. jag hade beställt som kom i detta paket 2 par tyg skor, 1 par jeansleggings, 1 armband, 1 par blommiga leggings, 1 halsband. Tyvärr så fick jag skicka tillbaka skorna, jeans legginsen och halsbandet. Skorna och leggingsen var för stora och halsbandet var trasigt. Nu väntar jag bara på de andra paketet som ska komma i april. men oh vad fin jag kommer vara i sommar.

Nu ska jag kolla på film sen sova, gonatt!

De nya svart?

jag ligger i  min säng och är yr och har ont i huvudet. Jag bara undrar när det ska gå över, jag vill inte vara sjuk längre. Det är inge roligt. bleh!

Men jag tänkte att jag skulle kunna skriva ett litet roligt inlägg här. Jag funderar om jag ska gå och koka lite kaffe och dricka mig en kopp eller inte. Jag hade just tänkt att skriva om de, kaffe alltså.

Är kaffe de nya svart?


jag vet inte om det är för att jag har blivit äldre och att alla mina kompisar har börjat dricka kaffe eller om det bara är jag som är seg men de känns som kaffe har blivit en mode trenden. Man måste ha en kopp kaffe på morgon innan man drar till skolan, man måste ha en kaffe efter lunchen och man ska bara ha det när man pluggar. Jag vet liksom inte vad själva grejen är. Själv så tycker jag om kaffe men jag tycker inte att det är skit gott. jag tycker mer om att lukta på kaffe, det är nog den bästa doften jag vet, malt kaffe! MUMS. Men jag vet inte. Det känns som om att kaffe drickandet har blivit lite som en trend. Och det finns ju så många olika sorter. här är ett litet urval:
  • Café noir
  • Café au lait
  • Caffè americano
  • Caffè latte
  • Caffè macchiato
  • Cappuccino
  • Cortado
  • Espresso
  • Iced Coffee
  • Irish Coffee
  • Kaffegök
  • Kaffekask
  • Latte macchiato
  • Ristretto
  • Wiener melange
  • Ponce livornese
Jag har typ testat 3 eller 4. Men hur vet man vilken som passar mig bäst? Jag tycker att när man blir typ 15 så borde man få gå på en kaffekurs och lära sig vilken som är bäst för en själv. Men den hetaste trenden verkar vara chai latte. Jag tycker det verkar som om att alla "top" bloggare dricker sina chai latte.

Jag vet inte om kaffe är det nya svarta men jag gillar mitt svart med mjölk och socker i. Hoppas att ni läste hela men jag vet att mina tankar blir surriga ibland.


Gott.

16.3

sjuk.


Blä!

Dåligt!

Bra nu har jag fått ur mig lite bajs och kan fortsätta min dag lite gladare. Jag är som ni förstår sjuk. (dåligt) men jag ska försöka få in ett trevligt och glatt inlägg iaf. Jag ska nog lägga mig och titta på glamourama på tv3play och dricka te och njuta av att jag har sportlov. Mysigt.:) Jag har 3 eller 4 inlägg som jag har klura på så dom kommer förhoppningsvis någon gång under dagen. Jag har sökt mitt första sommarjobb för detta år och det känns GREAT! Jag håller mina tummar för jag vill verkligen ha det där jobbet. Håll utkik det kommer nått inlägg under dagen.

puss

16.2

I'm the sickest girl in the world! Jag åkte till skolan i  morse för att redovisa. Jag kände att jag inte kunde lämna Therese i sticket så jag pallrade iväg och gjorde en ganska dålig och luddig redovisning. Sen åkte jag hem till min kära säng och nu ligger jag här slötittar på tv, dricker te och funderar om jag ska ta mig i kragen och skriva mina personliga brev. Jag är glad att jag var sjuk igår så jag slapp gå ut på party, men de verkar som dom andra hade en rolig och lyckad kväll. Jag känner mig bakis fast jag låg hemma hela dagen igår. kul liv.

Nu måste jag väl sätta fart med någonting. see you later!

16.1

yeah!

vilken bloggdrottning jag har blivit. jag tycker att de är ganska mysigt att vara sjuk. eller bara lite, jag hatar när de börjar kilas i näsan sen börjar ögonen rinna. hate it! min älsk har varit och hälsat på mig en stund men han vägrade puss mig så jag är lite ledsen i ögat.

nu måste jag jag väl sätta fart och ta tag i den här dagen, medan alla andra ska fest at tranan så kommer jag ligga i min säng, snora, hosta och skriva CV jiho!

puss

16.0

Jag har upptäckt att jag har en finne precis bredvid min mun. Kul. Jag blir hemma från skolan idag också. Känner att  jag inte har någon lust överhuvudtaget att dra iväg till skolan för 1timme och 20 minuters lektion. Jag ska vara hemma, skriva CV, plugga matte, skriva samhälle och plugga fysik. Låter som en toppen eftermiddag/kväll. Jag ska kanske ta tag och börja med något av de. Men först ska jag nog gå och ta en stor kopp med kaffe och sedan njuta av att livet är härligt och försöka intala mig själv att snor är världens bästa kroppsvätska.

puss o kram

15.9

Jag vet inte riktigt om jag är sjuk idag. Jag tror att jag är sjuk, eller jo jag är sjuk. Jag tror att jag blir hemma idag också. Jag har 1 lektion idag och den börjat 14.20 på nått vis så känns de dumt att åka till skolan när man har 1 lektion när man inte är pigg. Men istället för att gå till skolan så måste jag faktiskt plugga idag. Skriva ett CV borde jag också göra.

Jag ska kanske sätta fart och klä på mig så jag får någonting gjort idag.

hej

Hello!

Jag har kommit på en sak. När man går in på bdb för att man är uttråkad då har det gått förlångt. Så för att dämpa min utråkighet så har jag "bestämt" att jag ska börja blogg. Igen. Som så många gånger förr (2) så ska jag ta upp min blogg igen. Jag har insett att jag har tid att blogga och skit snacket om att man har så mycket annat att göra är bajs. Om man tar sig tid då har man tid. Jag har också inbillat mig själv att efter påsklovet så kommer jag ha hur mycket tid över som helst.

Just ja. Jag är sjuk. Kul liv, njae. Jag ska kolla på biggest looser typ nu fast jag borde plugga matte istället. Jag kan göra både och:)

see you later.

RSS 2.0