19.0

Tidigt i morgon bitti beger vi oss till Borlänge i dalarna. Där väntar 6 helt underbara dagar. Jag kan inte mer än älska det, så i morgon så sticker vi ännu ett år till Peace and love! Sveriges största festival! Lovely!

Jag hör av mig när jag kommer hem så ni vet att jag inte har drunknat i festivalyran!

See you later, å mitt liv är otroligt bra nu!:D

Puss

18.9

nu sitter jag och pluggar igen, går väl sådär. Inte jättebra. En sak som jag har kommit på är den att jag kommer vara mer död än levande till hösten. Detta beror på att jag pluggar som bäst på nätterna. Det är helt sjuk, jag får liksom ingen ro på dagarna och om någon säger åt mig att plugga så blir det bara kattskit.

Men nu har jag bestämt mig för att jag ska göra grundprovet klart innan jag sover iaf så får jag köra slutprovet på detta område i morgon. men det kanske slutar med att jag göra hela skiten i natt.

Nu måste jag fortsätta , återkommer som sagt!

18.8

kom just på att jag har ju en blogg som jag borde använda.

Just för tillfället så sitter jag och pluggar matte. Det är faktiskt väldigt intressant men jag skulle hemskt gärna vilja vara klar så jag kan sova. Potenser är något som jag alltid har tyckt varit konstigt. Nu kan jag till och med räkna sånt som jag tyckte vad värsta grekiskan!

jag tror att matte kursen gör mig bra och i morgon ska jag plugga som ett as. Men bara för att det är så lärorikt!

jag återkommer!

en helt vanlig dag.. Suck..

I dag har det varit en fantastisk dag! Jag har suttit på min vackra balkong, druckit vin, tittat på fåglarna som ser så fri ut, tänkt på alla platser som jag har upptäckt, tänkt på alla utekvällar, alla fina minnen jag har upplevt, på min mamma och min pappa, tänkt en tanke om min fin bror, suttit och funderat över en sak, gått in i mitt gigantiska bibliotek och letat reda på den rätta boken och titta upp om jag hade fel eller rätt, försökt kommit på en ny formel som beskriver/förklarar allt, rökt lite pipa, gått ner till stranden i mina finaste skor bara för att få sand i dom, tittat till min älskade man som står i köket och lagar den godaste middagen, pussats, druckit lite espresso, varit in till den stora staden och handlat en svindyr bukett bara för att se den vissna, stökat till; bara så jag kan städa och se hur fint det blir, lägga mig i badet 5 minuter innan maten bara för att jag ville, släppa ut mina hundar i trädgården så dom kan springa av sig lite, skänkt pengar till de fattiga barnen i Afrika för dom behövde de, bokat en sista minuten till någon avlägsen ö, somnat kl 4 på morgonen bara för att se en ny dag vakna.

Om jag ändå kunde göra detta!

Om sisådär 55 år så kan jag, jag längtar lite!:)


18.7

Balen är över! Men det bästa är kvar, STUDENTEN! Vi har ju laddad i 3 år nu för fan!

Här ska det firas!

Hurra!:D

RSS 2.0