7.1

Jag är förkyld. Jippe vad roligt de är!  NOT!

Har ont i halsen och har tusen kilo snor i näsan! BLÄ!

Har fått ganska mycket gjort i dag iaf. Körlektion, varit ute å gått, badat sisådär 3-4 gånger och cyklat norrsjön runt! Duktigt. :D

Nu måste jag nog lägga mig snart, är trött som bajs!

Sov gott!

Just, ja. Nån mupp snodde min brassestol på P&L. Snacka om att jag blev arg. Sista natten å allt! Ville bara dela med mig om de:D

Gonatt iaf!

Jag är trött!

7.0

P&L var bra. Eller den var grym!!! Fast jag är besviken  på vissa artister, men så är de väl.

Jag är iaf  många erfarenheter rikare, många minnen rikare, tre skavsår rikare och ett fett, tufft blåöga rikare;)

Jag är cool!!!

Har gjort en massa nyttigt idag men jag är för trött far att berätta vad så jag skriver de i morgon ist.

Nu blir det lite SATC sen ska jag sova tidigt ikväll!

Gonatt!!

6.9

Vill bara meddela att jag är hemma.

Trött och har ont i fötterna som ett ass!

Men kul har vi haft de:P

6.8

I dag ska vi som sagt åka till p&l!!!! Jippe.

Fast jag har inget pirr i magen:( Varför har man inte de? De ska man väl ha? Eller?

Är det nå fel på mig?

Det kan ju vara att The kooks har ställt in .... Typ det bandet som var bäst på p&l.. Usch. Gårdagen var verkligen bara skit. Eller igår kväll. 

Var ju på halkbanan igår. Gick prima ballerina. :)

Nu ska jag äta frulle!
Hörs.

6.7

På begäran av Johanna så kommer jag att lägga ut min packlista till Peace and love. :)

Här kommer den:

tält
liggunderlag
sovsäck
kudde
fleecepläd.
handduk+liten handduk,
hyggienartiklar(schampo, tvål, linser, linsvätska, deo, solkräm, bodylotion, tamponger, bindor ,tandborste,tandkräm hårsnoddar, hårnålar,fickspegel, mascara,)
våtservetter
toapapper
2par skor
stövlar
trosor 6
strumpor5
leggings2
mysbyxor1
tjocktröja1
linne3
t-shirt3
BH1
kofta2
Glasögon
solbrillor
hänglås
huvudvärkstabletter
plåster
skavsårsplåster
pincett
silvertape
badkläder
kontanter
legetimation
mobil+laddare
vattenflaska
öronpluttar
kondomer
brassestol
poncho

Det är vissa grejor som är "halvdana" eller saker som jag inte vet om jag kommer ha med mig. Typ 6 par trosor känns kanske lite mycket men.., Ja, jag är väl tjej!

Om det är nåt som känns att det saknas kan det vara för att jonathan tar de.

Enjoy!

6.6

Sitter hemma hos älsk och luktar fotsvett:( Blä!

Jag är äcklig!

Jag borde duscha, jag borde packa, jag borde bada och jag borde göra allt detta just nu. Men jag sitter här och är äcklig. Tror vi ska åka hem till mig nu. Det skulle vara bra så jag kan packa mina saker så jag kan sova länge i morgon. Vi har inte bestämt när vi ska åka men jag hoppas att vi åker i skaplig tid.

Nu ska vi bestämma en massa saker och jag ska hjälpa pöjken att packa! Inte ens de klarar han själv.

So long suckers!

6.5

Jag har precis målat mina naglar och jag hoppas att det inte blir nagellack på tangenterna. Skulle vara jobbigt. Imorgon ska jag upp jätte tidigt för att åka på halkbana.

Nu kom älsk. Vi hörs sen!

Herrå!

6.4

Nu ska jag snart bege mig mot bussen. Ska ju till bollnäs och ha körlektion:)

MIn högra lins är mupp:( Åh, jobbigt!

Nu måste jag sätta fart!
Hörs

6.3

Jag sitter ute i "solen". Men de är ju i moln:( Myggen biter mig också:( Usch! Kan inte solen komma fram så jag slipper myggen iaf?

Pluggar körkort teori så jag får någonting gjort idag. Har körlektion kl 16:50 idag och jag har lovat att jag ska vara klar med fas A,B,C och fordons fasen idag så jag kan boka min uppkörning och uppskrivning. Skulle vara så bra att ha ett datum att sträva mot. Jag har ju golfen som bara står och väntar på mig. Snart så kommer jag åka runt i den finingen:) MMMM!

Men hörrni! I dag börjar sveriges största festival! P&L!!! Men som känt redan som kommer vi inte åka dit förrens på onsdag. Men oj vad roligt vi kommer ha!! Lite ångest har jag iaf. Detta beror på att denna "utflykt" kommer blir mycket dyrare än vad jag hade trott:( Det kommer säkert sluta på 3500kr. Jag är nog redan uppe i 2500 tror jag. Och jag är inte ens där än!!! Usch!

Aja. Sånt är livet. Finns inte mycket att göra åt de.
Nu ska jag fortsätta med körkortsteorin.
Ciao!



Följeslagare genom hela sommaren!

6.2

Hemma efter en mini semester i Gävle!  I morgon så blir det vardag igen, vilket betyder att jag ska plugga körkortsteori hela dagen, ha körlektion och kanske åka på rusta. Får se. Sen ska jag ju börja packa inför p&l också. :) Har iaf köpt en massa saker i dag också. Här kommer en kort sammanfattning:

Marin blå tygskor
schampo
armring
plåster
alvedon
ibumetin
silvertape
tändare
öronpluttar
hårspännen
brassestol
leggins
t-shirt

Tror de var allt. Det är mycket på listan som är lite konstiga saker men det är till p&l som ni kanske förstår. Jag tror jag ska slänga in packlistan också så ni vet vad jag ska ha med mig.

Nu ska jag dricka te.

Huj

6.1

Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och kolla på Rocky3. Det är så fridfullt här, så mysigt och det luktar mormor i hela huset. I morgon ska vi på stan och shoppa grejer till p&l!! :D IiiiiiiiiiiII!

Nu är vi pågång! ÅÅÅÅ jag längtar tills i morgon!

Nu ska vi kolla klart på filmen sen ska vi pussas å musa!!

Peace!

6.0

Just ja. Åker till Gävle i kväll.  Vet inte om datorn hänger med..

Sånt som märks.


5.9

Dance, dance, dance!!!

Väderleksrapporten säger att det ska var sol hela nästa vecka!! Men vi är skeptiska och tar med regnkläder till P&L iaf.

Fatta vilken lycka om det är fint väder hela veckan. Jag kommer skrika av lycka!

Så KUUUNG!!!!!!

Nu ska jag klä på mig.

Peace out!

5.8

Dagen har varit bra. Lite lat kanske, men det är ju alla mina dagar:) Borde verkligen masa mig ut och springa en tur men jag har så ont i foten så jag tror jag struntar i de. Bra bortförklaring tänker ni nog, men det är faktiskt så att jag tappade cykelstället på den där knölen som är på sida på foten igår:( De gjorde ont och jag är blå:/

Har pluggat körkortteori i dag också:) Duktigt! Snart så!!

Ja, som sagt är jag lat. Det är faktiskt så att min dagar börjar vid 3 typ. Jag är så seg att jag kan vakna vid 10 men inte äter frukost förrens 12:30. Usch! Jag vill bli en hurtbulle som går upp kl 9, tar en promenad, kommer tillbaka, duschar och äter en riktigt nyttig frukost.. Varför kan inte jag ha en sådan motivation? Är jag fördömd för all framtid? Kommer jag bli den tjocka mamma som alla barn är rädd för? Jag hoppas verkligen inte de.

Jag borde verkligen ut och gå en sväng. Men åh vad teven känns lockande!
Jag kanske kan få med mig älsk när han kommer. De ör ju mycket roligare att göra det tillsammans med någon annan. Det är ju skit tråkigt att sticka ut själv.. Åh..

Nu tror jag att jag har klagat klart för idag!
Ciao!

5.7

Har försökt att skriva ett inlägg hela dagen men aldrig skrivit klart de. Har inte gjort så mycket idag. Plugga körkortsteori, klippt gräset och varit på möte. Just ja jag har ju gjort schema till P&L också:P

Ett personligt:P Shit vad duktig jag har varit:) Å bra blev de också!

Nu är det inte långt kvar tills vi sitter i vårt tält och myser! Det kommer bli KUNG! Jag känner mig så bra. Jag och 35500 st kan inte ha fel P&L kommer bli GRYMT!!!

NU ska jag nog hitta på nåt att göra med min älsk, är så tört att sitta vid varsin dator och nörda:S

Ses later!

5.6 sommarforum!

N ska jag nog kolla på SATC eller Navy  CIS. Har inte bestämt mig än.

Jag måste bara tipsa om en otroligt rolig blogg som min vänner bedriver! Den heter http://sommarforum.blogg.se/. Det är ett par från min klass och ett par till tror jag som skriver i den:) Hur kul som helst! De är Jonas och Joel som har startat den och de är skit kul!

Den enda nackdelen är nog att man måste känna grabbarna för att fatta, men de är roligt:)

Men om ni har lust kan ni ju kolla in den och se om ni fattar nåt:)

Jag tycker den är rolig!
 
Nu ska jag kolla på teve!
Sov gott.

5.5

Nu ska jag dra mig mot bussen. Vet inte riktigt när jag kommer hem. Men jag hoppas min älsk kommer till bollnäs så vi kan vara lite mysiga på eftermiddagen.

Ska försöka ut och springa en sväng ikväll också. Borde verkligen göra det efter att ha varit en soffpotatis i 2 dagar nu.

Hörs sen!
Ciao!

5.4

I dag skiner solen men jag fryser! Konstigt. Mina ägg är klar kl 11 så jag måste gå snart. De gör väl inget om de kokar lite längre:) Idag ska jag till bollnäs och ha körlektion. Jag gruvar mig för jag har inte övat nått:S Jag får sitta på bussen och försöka att plugga in de.

Måste plugga körkort teori också:S Usch! Men jag ska sätta fart med de så jag kan ut och köra med guligen:P

Hihi

Nu är nog äggen klar!
Huj

5.3

Min pojkvän är en snäll prick. En prick som är väldigt fyrkantig ibland. Hör bara på det här:
- Om inte jag skulle använda smink innan vi blev tillsammans så skulle han inte bli tillsammans men mig. På denna punkt håller jag faktiskt med honom. De kan låta riktigt elakt men jag förstår faktiskt. Jag blir annorlunda när jag har smink. Fast man kanske inte ska säga de. Men han älskar  mig och jag älskar honom.
- En annan sak som min fyrkantiga pojk har sagt var idag. Han sa att jag var ett späck. Alltså valspäck eller säl späck! Hur jag ska ta det vet jag inte. Men jag tror inte att han menade något dumt. Jag vet att jag inte är pinnsmal men jag hoppas inte att jag har smeknamnet: SÄL SPÄCK! Tänk vad hemskt!  " Titta där kommer valspäcket!" Fy!

Om det är någon annan som kallas/kallar någon för späck, hör av er. Jag vill inte vara ensam på denna jord att vara ett späck!

Keep in touch!


" Hej ditt späck!"

5.2

Detta är det 150 inlägget i min blogg:) JIHO. Eller så glad är jag nog inte. Jag är nöjd med min lilla skala läsare som följer mitt otroliga liv! Otroligt är det nog inte, men det är mitt och om jag inte skulle trivas med det så skulle jag ändra på de. Men vem har inte känt någon gång att man bara vill leva någon annans liv? Det måste alla ha gjort någon gång. Men varför nöjer vi oss aldrig med vad vi har? Vi tänker jämt på vad alla andra har som inte jag har. Denna typiska svenska avundsjuka. Nu är de nog så att det inte bara är svenska som är avundsjuka. Det finns nog över hela världen. Det måste vara ett mänskligt beteende som är inprogrammerat i människans hjärna.

Så fort en människa lyckas så försöker vi hitta fel på dem. Istället för att gratulera dem så klankar vi ner på dem och försöker hitta varje fel eller misstag som dessa människor har gjort. De behöver inte vara en kändis men det är väl de som får ta den mesta skiten.

Så varför är vi avundsjuka? Jag säger inte att jag inte är det men jag kan tänka mig att det finns extrem fall även här. Vi borde ju nöja oss om det är bra. Men ändå suktar vi efter mer och bättre saker.

Jag ska nog försöka att vara mindre avundsjuk och nöja mig med vad jag har istället. Det kommer inte bli lätt och jag kommer nog att vara avundsjuk många gånger mer i mitt liv men jag ska försöka att bättra mig.

Nu ska jag kissa och äta frukost, sen hoppas jag att min prins kommer.:)
See you!

5.1

Vilken dag.

Enbart regn. Inte ens 10 grader varmt. Vad är detta!? Jag är  varken trött eller pigg, jag är inte ledsen eller glad jag är inte ens uttråkad. Eller jo de är jag nog. Eller jag vet inte. Jag vill bara gör något spontant som jag känner för. Inte tänka på konsekvenserna. Typ kasta mig framför ett tåg, bara jag slipper dö. Eller bara ta bilen köra till bollnäs och näcka på karlslund. Men för de första så har jag inget körkort och för de andra så skulle jag nog inte fått låna bilen.

Tänk att bara göra någonting som du aldrig skulle behöva stå till svars för senare? Bara en sak. Du får välja en. Undra vad de skulle bli.

Jag vet inte ens vad jag känner. Som i morse, jag vaknade med ångest för jag hade sovit till 12.30. Jag fick ångest för jag tänkte att jag hade läxor att göra. Efter en hundra dels sekund kom jag på att jag har sommarlov. Om jag säger så här: Jag hoppade inte av glädje, konstigt nog. Kan det vara så att man saknar skolan redan innan den har slutat? Är de så att jag kommer vakna med ångest varje dag för jag sover för länge? För att jag har läxor? Om detta sker så kommer jag inte stå ut! Jag vill kunna njuta va mitt sommarlov inte vakna med ångest varje morgon.

Nu ska jag dränka min sorger/ ångest med SATC. Bästa botemedlet.

Sov gott!

5.0

Hej!

Jag vet att jag har varit lite off den senaste tiden. Typ en dag eller nå. Men nu är jag här. Mitt liv är rätt så roligt just nu. Eller det är slappt. Så som allas sommarlov ska vara:) Jag är glad men ändå ledsen för jag inte har nå sommarjobb. Det som är mig ledsen är att jag kommer vara pank som en uteliggare i höst. Men det som är bra är att jga kan slappa hela sommaren och göra så som jag vill.:) Hur skönt som helst!!

I fredags så var vi hemma hos Harriet. Hur roligt som helst! Vi badade badtunna, grillade, åt rabarberpaj och spelade tennis:P Ni kan ju tänka er de när man är lite rund under fötterna:D Det var skit kul iaf!

I går så var min gulliga lilla släkt är. Vi hade bjudit hit de för jag och bror har fyllt år så vi skulle fira oss.

Den lilla släkten består av: Mormor, morfar, kusin mattias, moster Rose, Daniel, Eva; Mamma, Pappa och Jonathan. Fast Jonathan är ju inte släkt han är ju... hm. Jonathan:) Det var trevligt. Vi bar först hemma hos Daniel och Eva och fikade och pratade. Sen åkte vi hem till oss och åt mat och pratade.

Jag vet inte om det är så roligt att göra en lista på de man fick på sin 18 årsdag men jag tänker göra de ändå.
Detta fick jag:

Pengar 1250kr
Körkortet
600kr på min p&l biljett
Bestickset
Ett par stövletter
2 ljuslyktor
2 trosor

Jag tror inte att jag glömde nått.
Nu ska jag iaf käka frukost.

Ciao!

Just ja, jag lånade sex and the city boxen av Eva. Så ni vet vad jag kommer göra i sommar:)

4.9

Jag har ganska mycket att göra idag. Fast jag har ju sommarlov. Eller det känns som höstlov. De är kallt och ruskigt ute och i morse var alla fåglar helt koko. De flög runt runt och pep jätte mycket. Typ knäpp!

Jag borde städa mitt rum nu, men jag slappar ist:) Haha hoppas inte jonathan läser detta just nu. Då blir han arg.

Mormor och morfar o kusin kommer i morgon och då måste man hålla på och städa och fjanta. Men jag ska sätta fart snart.

Vi ska på fest i kilafors idag! Najs! Tur att jonathan fick låna bil, är då jobbigt att åka buss. Nej nu ska jag sätta fart och njuta av mitt sommarlov och städa mitt äckel rum.

Herrå!

4.8

The kooks är bäst!!!!!





De är KUNG!!!

4.7

Jag har ju som sagt sommarlov. Men när ja kolla ut genom fönstret liknar de mer höstlov:( Burr:(

Bra väder är det ju inte och jag tycker väldigt synd om de som tar studenten. Alltså inte att de tar studenten utan att det är skit väder. På min student ska det iaf vara fint väder:)

Har inte gjort så mycket idag. Pluggat körkort och tagit de lugnt. Har ont i huvudet nu så jag ska nog försöka vila en stund och se om det går över eller om det kanske bara blir värre.

Just ja, jag har ju gjort packlistan till P&L också:) Den kommer säkert bli ändrad men de är ju en början iaf:) Åååå vad jag längtar<3

Som sagt, jag har ont i huvudet och ska försöka vila lite nu så....
Ciao!

Seaside- The kooks

4.6

JAG HAR SOMMARLOV!!! SKÖNT!!

Men det är inte fullt så underbart som jag hade hoppats.

Jag känner mig otroligt taskig mot min älsk. Han har inte sommarlov och han kommer inte få det en minut tidigare än planerat. Usch, stackars torsbergseleverna:( Tur att man går på voxnadalen:)

Jag säger då de, välj inte IB!


Så här ser min älsk ut. Han borde plugga men vad gör han, jo sover! ursäktar den otroligt dåliga bilden.

4.5

Just ja! GRATTIS till min store bror som blir ännu äldre i dag!

HELA 21ÅR!!!

Grattis brorsan!

4.4

Ska snart dra ner på träning. Bör verkligen springa bort allt dö fett som hänger. Det är jobbigt men det går. Hoppas verkligen inte att det börjar regna. Det skulle vara piss:( 

Ska gå och byta om för ett svettigt, jobbigt och otroligt tröttsamt pass nu. Det är bara en timme och det orkar man om man kör i sin egen takt:)

Huj!

4.3

YES!!!!

Jag fick mitt VG i fysik!! Jag är glad!

Men jag är sur också. Fan jag klarar inte fas A på körkortet:S jag är så dålig!

Blä!
Nu ska jag slappa för jag har sommarlov snart:) Får ta tag i körkortet snart för nu ska jag sova!

Ciao

4.2

Nu ska jag sova!

Har inte gjort så mycket idag, slappat o pluggat lite. Men jag får tid i morgon att plugga också så de är lugnt:)

Men vi hörs i morgon. Hoppas ni sover gott! De ska jag i alla fall.'

Dröm sött!

4.1

Efter den roligaste helgen på länge sitter jag här med ångest.

Ångest är något som är dåligt. Helgen var bra! Eller den var inte bra.. Den var KUNG!!!

Jag har ångest för jag inte har pluggat fysik. Jag borde göra det nu och inte sitta här. Jag ska sätta igång. Det är det sista jag gör i skolan. Det allra sista! Sen är det sommarlov:P Jag har 5 lektioner kvar sen har jag sommarlov!! 5 ynka lektioner! Om jag klara de eller inte är det ingen fråga om men frågan är om jag blir nöjd av min insats. Om jag får G i fysik kommer hela mitt sommarlov vara skit och jag kommer ha ångest att jag inte pluggade mer den där söndagen som var den sista.

Så var är enklast? Plugga skiten ur sig en dag och sväva på moln hela sommaren eller Lägga sig i sängen och somna om den sista söndagen och ha ångest hela sommaren?

Enkelt val va?

Nu ska jag sätta fart med de självklara valet!
See you!

4.0

Nu blir de packning och påkläddning sen bär det av hem till Emilia för lagfest! Skönt!

Men jag kommer garanterat somna som en stock:) Är trött som en gurka. Sen har jag det där j'vla kursprovet i fysik på måndag också..:( bläh.

Nu ska jag sätta fart.

Over and out.

3.9

Nu är jag hemma. Har ätit 3 kanelbullar till frukost. Nu ska jag sov för jag är trött som en rumpnisse. Men jag är hungrig också:S vet inte om jag ska sova eller äta först..hmm.

Får se.

Måste göra nåt av de nu för jag håller på att somna.

Ciao!

3.8

Jo men nödvändigt!

Näe, inte alls. Åkte till skolan. Var på lektion i 25 min sen åkte jag hem. Åkte till bollnäs i morse för att ha körlektion. Trodde den började 07,55 men 07,35 ringer de från körskolan och frågar vart jag är. Då har jag tagit fel på tiden>_<  Inte så bra. Men jag skyndade och kom bara en liten stund försent. Men de gjorde nog inget. Jag körde iaf min körlektion och när jag trodde jag var färdig så frågade hon om jag ville kör en till för hon hade fått ett återbud, jag sa såklart ja!

Så jag hade 2 körlektioner i dag. Gick skit bra. Har också bokat halkbanan så jag är pågång! Efter detta tog jag bussen 10,40 upp till byn. Lektionen började 12,15. Kom till byn 11,25. Gick o käkade med lukke och bear. Gick på lektion i 25 min. Var hemma 13,30. Känns som om att jag bara har flängt runt idag.

Nu ska jag power napa lite, är trött som en gnu!

Ciao!

3.7

5 minuter kvar till SATC börjar så jag skrivet ihop någonting snabbt.

I morgon börjar jag inte förrens 12,15 men jag ska ha körlektion kl 7,50 tror jag eller om de är 55. aja iaf så måste jag gå upp 6,30 SENAST för att hinna med bussen. Sitter kvar på driver och plugga teori. Tar bussen vid 10,40 upp till byn. Under denna tid som jag spenderar innan jag kommer till byn så får älsklingens termosmugg var min följeslagare. MEn men det blir en jobbig dag i morgon så jag får sätta fart nu:)

Just ja de är ju PARTI imorgon också!!!!!! Kung,kung,kung!!

Nu ska jag kolla på SATC innan beden.

Godnatt!

Slänger in en bild som älsk ha knäppt. Tycker den ser så härlig ut. Jag vill bara flyga!! HÄRLIGT!!

3.6

YO!

Har inte varit på top de senaste dagarna. Fick reda på att jag endast  kommer få G i Fysik A igår. Jag som trodde jag hade rott hem mitt VG men ack så fel jag hade. :( Jaja ska göra KURSPROV på måndag så jag har minhelg räddad. Fast jag har inte tid att plugga i helgen. Blir tranan på fredag och lagfest på lördag. Men men får väl försöka iaf. Ska prata med theres i morgon.

Nu kom älsk så jag måste dra mig!

Ciao!

3.5

Jaha då var man 18 år gammal då:)

Har inte känt av det alls, har inte fått några presenter eller nåt idag så det har varit precis som en vanlig dag. Jag bjöd min klass på muffins i morse och det var en glad överraskning som de flesta uppskattade:D
Som sagt så ar jag inte fått några presenter men jag vet redan vad jag ska få så det var inge överraskning.

Detta är det jag TROR/ VET att jag kommer få.
Av mamma o pappa så kommer jag få hela mitt körkort. Detta är jag jätte glad för.
Av älsk så kommer jag få att han betalar 600kr på min p&l biljett + 2 par trosor.
Av mormor o morfar blir det nog pengar som vanligt.
Av Daniel och Eva har jag fått ett par skor sen tidigare så.
 
Jag kanske kommer få nå mer men vi ska ha "kalas" nästa helg, min stora store bror fyller ju 21 på måndag så vi tar 2 flugor i en smäll.:)

Aja nu ska jag plugga lite engelska om jag orkar sen ska jag sova.
Sov gott!
/msa

Inte vilken dag som helst.

Nu ska jag sova. Efter en hel dag med plugg får det faktiskt räcka nu. Har gjort klart religionen och specialidrotten:) Duktigt gjort Erika:)

Imorgon blir det plugg igen. Denna gång Engelska och matten men så mycket plugg får jag inte göra för det är en speciell dag i morgon eller idag eller vad säger man?

Aja det är i alla fall 2 juni i morgon och det är inte bara Darin och Wentworth Miller( hunken från prison break) som fyller år utan jag och Matilda Englund också:)

Ett BAMSE GRATTIS TILL MIG SOM BLIR HELA 18 ÅR IDAG eller i morgon ( beror på hur man ser de)

Nu ska jag sova!

Gonatt
/msa

3.4

Vad gör man inte när det är mindre än 2 veckor kvar i skolan?

Jo, man pluggar skiten ur sig och hoppas att man kommer få de betyg man siktar på. Om man kommer att få de betyget eller inte de återstår att se. Men man gör allt för att det ska bli så bra som möjligt.

Jag är en av de dumma människorna som väntar med allt till sista stund. Sitter dagen innan skiten ska in och försöker febrilt skriva klart skiten men det blir aldrig bra.

Aja, skiten måste bli klart någon gång så det är väl lika bra att skriva klart den. Har skrivit 1200 ord hittills. Får se hur lång den blir.

Just ja, fick reda på mitt betyg i Svenska B idag. Det blev ett VG. Är ganska nöjd med tanke på att jag har svårt för att skriva och stava. Fick VG på Romananalysen också.

Nog med skryt nu. Plugget väntar.
/msa

RSS 2.0