Det hemskaste inlägget i min blogg någonsin!

Idag när jag kom till skolan så möttes jag av en flaggstång med flaggan på halvstång. Hela voxnadalensgymnasium är i sorg och det kommer nog aldrig bli som vanligt igen.

Vila i frid Martin Östergrens.! Jag kände inte honom speciellt bra. Jag sommarjobbade med honom förra sommaren men jag känner mig helt tom i kroppen. Direkt när man kom in på skolan i morse så bildades det en stor klump i magen och jag kände mig jätte konstig. Det var många elever och lärare som var rödsprängda i ögonen. Det som har hänt är fruktansvärt och någonting vi aldrig kommer att förstå. Därför vill jag att alla som läser detta skänker en tanke åt Martin Östergrens som i Söndags kväll somnade in fridfullt efter den hemska trafikolyckan som gjorde att han fick mycket svåra hjärnskador.

Så, alla ni där ute. Tänk en stund på era nära och kära, tänk på allt som ni kanske inte kommer att få uppleva. Tänk på Martin och hans familj.

Vila i frid Martin! Vi tänker på dig!!! ♥

13.4

Jag lever men det är andra som har det svårt. Ni kan läsa HÄR det som har hänt är fruktansvärt. Det som är ännu hemskare är att folk sprider rykten om att en av killarna är död. Detta är inte sant vad jag har hört. Hoppas så mycket att dom lever båda två. En av killarna går teknik på min skola och detta känns hur tungt som helst, även om jag inte känner honom så känns det ändå.

En vecka har gått i skolan också. Denna vecka kändes som en evighet men jag tror ändå att det kommer bli sjuk intressant och lärorikt att ta de kurser som jag kommer ta. Mitt liv ser ganska tråkigt ut nu. Just för tillfället så känns det såklart tungt men det har hänt en rolig sak och det är att Emma Persson har blivit moster och detta är såklart hur roligt som helst + att emma är hur stolt som helst!

Jag måste träna mer. Men det känns som om ju mer jag tränar desto mer ont får jag i mina stackars vader. Men handboll är roligt så motivationen är det inget fel på. :) Nästa helg ska vi på cup till hedemora också. Det kommer bli hur roligt som helst. Hoppas verkligen att jag kommer att få visa vad jag går för.

Sist jag skrev så var sommaren precis på att ta slut. Nu skriver jag och nu har nyss hösten kommit. Jag märkte i dag att nu är hösten här. Det luktade höst och var lite små kallt ute. Mysigt!

Nu ska jag antingen sitta kvar framför datorn eller så kanske jag ska se till att hitta på någonting riktigt roligt. Jag fick inte följa med jonathan till bollnäs och mysa utan det skulle han göra själv.
Som sagt förvänta er ingen uppdatering i framtiden!

Puss.

13.3

Jag har inte glömt bort er. Det är bara så att jag inte alls känner någon som helst inspiration för att skriva nått överhuvudtaget i denna blogg. Bättre kommer det nog inte bli när skolan börjar heller.

Är igång med handbollen igen vilket känns hur bra som helst. Jag gillar verkligen denna sport! 

Jag börjar iaf skolan på måndag och det är ju hur skönt som helst med tanke på at alla andra börjar på torsdag.

Som sagt så kommer det nog inte finnas mycket tid över till bloggen i höst. Jag ska plugga hur mycket som helst, träna seriöst, festa och försöka hinna med mitt förhållande också. Det gäller att planera och prioritera i höst kan jag tala om. Men jonathan kommer att ha hur mycket plugg som helst så jag tror att vi kommer att kompensera varandra ganska bra.

En kort sammanfattningen av sommar:

I sommar var det planerat att jag skulle jobba skiten ur mig men som  vanligt så har jag otur att det inte blir ett skit av de. Så de första veckorna gjorde jag inte ett skit. Klippte gräset några gånger tränade lite grann, pluggade körkortteori så jag kunde spy. Sen blev det 24 juni och vi begav oss till Borlänge och gick på den grymmaste festivalen i hela världen. Peace and love!! Så jävla kung. Super fint väder, lagom mycket fylla och skit bra band!!! Så kuuuunnnggg!!!!

Efter P&L var jag skapligt trött så det blev att bara ta det lugnt någon vecka. Ta igen sig och försöka få bort tinnitus och surret i öronen. Jonathan begav sig iväg med sin pappa till fjällen och jag blev en riktig bloggdrottning. Körkortspluggandet gjorde sig också påmint. När älsk kom hem från fjällen så blev de många pussar och kramar. Jag tror vi var till Gävle och hälsade på mormor och morfar i Juli någon gång om jag inte miss minner mig. Nu börjar det svida riktigt i plånboken också:(

24 juli åkte vi ett helt tjockt gäng( ingen var tjock men vi var många) till leksands sommarland och badade skiten hur oss. På kvällen så bar det av till edsbyn på den (o)berömda persmässan. Trevligt folk träffade man iaf.

Den 29:e har jag uppkörning och den klara jag galant så kl 15:34 har jag äntligen körkort!!! Yes!!! Den 30 Juli åker (halva) Jonathans familj till småland för att hälsa på kusiner och sånt + att jonathans mamma och pappa ska gå på U2 i Gbg. Vi har hela huset för oss själv men inget nämnvärt händer. 3 Augusti åker vi till Gävle för att sova en natt och sedan ta tåget vidare till Västerås och England. Den 4 Augusti kl 15 svensk tid lyfter planet och vi är påväg till England. Är i England i 8 dagar och den 12:e sätter vi våra fötter på svensk mark igen. Efter hemkomsten från utlandet har det inte hänt mycket. Pengarna är i princip borta men vi lever i alla fall. Har varit vuxen och fixat både internetbanken och telefonbanken, kört massa bil och gjort slut på mammas bensin.

Det var min sommar i väldigt kortfattade verison. Nu ska jag kolla på TV sen ska jag sova. Som sagt så kan det här vara det sista ni hör från mig på ett väldigt långt tag här men håll utkik efter inlägg iaf.

Gonatt och sov gott dröm sött!!
Puss

13.2

Nu måste jag äta nått.

Sov gott och dröm sött.! Jag är hungrig:(

13.1

NU är det tråkiga slut! Jag beger mig hem till den snyggaste människan på jorden:) Ja!!!!

Hejdå!

13.0

JAG HAR TRÅKIGT!! Varför ska man ha tråkigt när man har sommarlov för? Varför finns det inte en regel om att man inte får ha tråkigt på sommarlovet? Det borde vara så att tråkigheten vet om att om man har sommarlov så får den inte infalla.! Det borde finnas en sådan regel. Punkt slut!

Som sagt så har jag tråkigt och jag har inte någon inspiration till att skriva någonting så därför så borde jag inte tråka ut er med min tråkighet.
Nu slutar jag.

12.9

Borde uppdatera, borde sova, borde läsa. Men jag orkar faktiskt inte nåt av dom. Jo, sova orkar jag ju såklart!:D

Som sagt ska jag sova inom en snar framtid.
Så gonatt och sov gott dröm sött och vakna i morgon!

12.8

Nu är jag hemma från England. Detta är grymt skönt men jag vill åka tillbaka.

Nu ska jag duscha sen ska jag sova.

Ni har ju redan fått rapport om hur det har varit. Jag skriver kanske en summering senare men nu ska jag duscha sen ska jag som sagt sova.

Gonatt Sverige!

12.7

Nu ar det allra sista dagen har. Jag langtar hem men jag kommer att sakna Chris, han ar en snall engelsman men man kan missuppfatta honom ibland och det ar mindre bra. Men men. Dom har alla varit sa snalla att jag vill komma tillbaka manga ganger. Jag skulle mycket garna vilja parta med Chris for han ar en riktigt festprisse. Jag kommer att sakna det engelska spraket ocksa. Det har varit en bra upplevelse att dagligen hora det engelska sparket.

Nu ska jag och min pris sova. Det lar behovas. Pussar och Kramar<3

Hejda England, Hello Sweden!!

12.6

Just  nu kanns det som om jag inte vill nagot heller an att aka hem. Det ar inte na roligt har langre. Men jag vet att jag kommer andra mig i morgon att jag kanner sa idag sa det ar val lika bra att bita ihop och visa sin fina sida. Aven fast man kanner sig helt dum i huvudet. Jag trodde nagot helt annat och nu ar det mupp.!!!:( Ah, bajs!

Vi kommer till sverige kl2(svensk tid) och taget gar halv 6 nagonting. Sa det blir en vantetid pa 3 timmar i vasteras. Men jag har ju med mig min alskade pojk och sa det kommer nog ga alldeles prima.

Pojkarna spela na tevespel och tanterna ar och handla frukost. Jag ar hungrig och vill ha frukost.

Jag far val ga och ta nagonting annat och ata, dom ar ju seg.

Sverige vi ses i morgon for da kommer jag hem!!!!!

12.5

Snalla jonathan gor te!

Jag vill ha te, det ar gott. Idag har vi varit i London, det var bra men jag hade forvantat mig for mycket. Synd. Men det som vi sag var bra. I morgon ar det nast sista dagen har och det kanns lite trakigt. Jag skulle vilja stanna lite langre, nu har ju talet lossnat sa att saga. Men men det ska bli skont att komma hem. Jag langtar hem lite men jag har haft ganska mycket hemlangtan tidigare men nu har det gatt over.

Nu ska vi dricka te sen ska vi nog umgas och senare blir det sangen.
Nar vi kommer hem sa ar det bara 8 dagar kvar sen borjar skolan:( Bla! Jag vill inte borja skolan an. Jag har inte hunnit med allt som jag skulle ha gjort. Jag vill ha sommarlov i minst en manad till. :(:(

Nu ska jag dricka mitt te sen sa ska vi som sagt bara mysa sen ska vi sova.

Gonatt alla manniskor som ar hemma i Sverige och alla som inte ar det!!

Hoppas att ni har haft en bra dag.

12.4

Hello!

How is it in Sweden?

We are having a good time here and the weather is the best ever!

Im starting to love England a little too much maybe, I don't know. I'm starting to miss my family a bit. On Monday we are probably going to London and that is nice. Today (Saturday) we have played something that is called "chip and put" its like golf but not really. That was fun^^

Tomorrow they say it will be very hot and sunny outside so, we hope for the beach.

Im coming home on Wednesday so there are a lot of days left here.
I will keep in touch.
By the way, the vanilla ice cream is disgusting here so enjoy the swedish vanilla ice cream!!
 
I love my boy so much!!!

12.3

Sitter just nu i en soffa i England. Det ar mysigt har! Jag har ont i mitt huvud och det ar mindre roligt da, men jag ska forsokan mig pa att sova en stund sa kanske det gar battre.

Annars sa ar det bra, har varit och shoppat lite i dag. Blev en liten planbok att ha myt i och lite schampoo och sant.

Jonathan och Chris ar och tranar pa gymmet som Chris brukar ga pa. Men nu maste jag nog umgas med de andra och inte sitta framfor datorn hela tiden.

Ha det bra sa lange och hoppas att Sverige klarar sig bra utan mig!!

Pussar fran England!!

12.2

Nu ska jag snart sova. Jag borde göra det iaf. VI åker till Gävle i morgon sen på tisdag bär det av to England! Blir borta i 8 dagar så förvänta er ingen update.

Dagen har varit bra förutom att vi inte kom iväg till Gävle förstås men vi åker i morgon ist.

Nu ska jag nog försöka sova innan det blir för sent. Måste upp och packa det sista i morgon bitti. Jonathan får hjälpa mig för just nu hatar jag att packa.!! Det suger.

Får se om jag hinner med något inlägg annars får ni det sista nu.

Ha en bra vecka hemma i Sverige!

Vi kommer ha det KUNNG!!!
Sov gott och simma lugnt!


London by night!

12.1

Äntligen ska jag sova. Om jag hinner berättar jag mer om kvällen i morgon. Om jag orkar så att säga. Men nu är klockan över 5 och jag ska upp tidigt i morgon. Så gonattt alla som är vaken och god morgon till alla som sover och inte läser det i natt.

Kan ju säga att kvällen var bra och att det är ett bra gäng som vi är. Känner verkligen som om vi är ett gäng även om jag är lite "utanför" gänget. Men men. Dom är snäll och jag trivs med er!

Tack för en bra kväll Johanna, Joel och Jonathan!

Nu gonatt,

12.0

Alla ni som har facebook har hört ryktena om att de ska börja kosta pengar den 1 augusti(idag) detta är inte sant. I morse när jag loggade in var allt som vanligt och inte nå konstigt alls. Usch vad jag hatar alla dumma rykten om sånt skit som inte stämmer.

Aja de kostar inte ett skit så använde det hur mycket ni vill:P

NU ska jag och älsk bege oss iväg och fiska. Men först ska vi gräva mask!

mmmmm mysigt.
Ha en bra dag!

11.9

Nu ska jag sova, har ont i ryggen som en mupp och ska sova nu!

I morgon blir det förmodligen ingen uppdatering. Detta beror på att jag och älska ska iväg på morgon och fiska sen ska vi packa och på kvällen ska vi troligtvis festa en skvätt.

Nu ska jag knäppa av datorn sen ska jag nog läsa lite tror jag fast jag kommer nog somna.

Gonatt och sov gott!! Dröm sött:)

RSS 2.0