15.5

Dagen innan julafton. Det är inte så speciellt egentligen men det känns bra iaf. Min älskade mormor fyllde 80 år idag och det har varit fullt hus hela dagen. Jag är trött och vill helst sova. Men man får väl hålla sig vaken så jag inte är en trökmåns och sover. Jag och min  bästa pojk har sovit idag på dan så jag borde väl inte vara så trött.

Jag fick en HELKROPPS massages av min bästa man och jag fick 2 jätte fina ugnsformar av familjen Wäng. Tack och bock! De var jätte fina!

I morgon är det julafton och jag tror jag och Eva ska hinna med en lite promenad på förmiddagen annars kommer vi väl vara tjock som julskinkor hela högen innan det är färdigt.

Jag tror det blir en kopp te och lite mys framför tv innan jag somnar sött.

God Jul!

Tack älskade för en bra dag och hälsa Wängs och Olssons!
Puss♥

15.4


I morgon drar vi till huvudstaden. Jag och mina gulliga handbollsbrudar.:) Är faktiskt lite nervös men om jag sover nu kanske det går över.

Jag var i skolan idag och jag tog mig igenom dagen med det var kämpigt de sista timmarna. Blev yr och var hungrig. Men sen fick jag träffa älsk sen var jag och hämtade ut mitt paket från HM på ica. :) Jag älskar mina nya skor!!

Skjortan som jag hade beställt var för liten i armarna men det är bara att skicka tillbaka och få den in en storlek större.

Nu ska jag sova. Gonatt och sov gott! Ha en bra helg för de ska jag!

HM 299:- Rea 199:-

15.3

Blev hemma idag också:( Men jag har varit till doktorn nu och han sa att på yrsel beror på stress(!), att min hals är svullen och att mina örongångar är svullna. Jaha, vad kan man göra åt de då?

Ingenting. Som vanligt. Han sa att jag skulle fortsätta i vanlig takt och det är bara bra om jag rör på mig. Alltså hålla igång som vanligt. Jag tror inte att jag ska träna om mina öron/ hals är svullen, jag tror inte det var vad doktorn menade heller.

Jag får väl vila lite idag och sedan försöka ta mig till skolan imorgon. Jag skulle även vilja följa med Jonathan ut i morgon men det får vi ser hur det blir. Handbollsbrudarna ska ju till STHLM i helgen och det vill jag verkligen inte missa:)

Jag ska väl se till att göra några knopp eller bara om jag tar det lugnt. Jag ska tner och kolla på mina favvobrudar när dom spelar mot byn ikväll iaf. Men först ska jag till optikern kl 14.00.

Ha en fortsatt bra dag!

15.2

Jag har typ panik. Jag ligger efter i allt. Kul liv, naje!

Jag vet inte hur morgondagen blir. Jag vet att jag ska till optikern kl14,00 iaf. Får se om det blir någonting annat. Känner mig inte 100%.

I hate my life!

Tur att jontan finns♥

Ska typ plugga eller sova, har inte bestämt mig än.

God jul, typ

15.1

Jag är hemma idag också. Har ondare i halsen, dumt!

Jag ska kolla på handbollen nu, Sverige- Tyskland. Hoppas sverige visar framfötterna. Nu har det börjat och 1-0 till tyskland.

Vi hörs!

15.0

Nu är det så att jag är typ sjuk. Det är inte riktig sjuka utan sån där tönt sjuka. Jag är yr i huvudet och ont i halsen. Det vore ju mkt bättre att bli riktig sjuk, få feber och kräkas så är det bra sen. Jag är inte så pigg att jag kan göra en massa men inte för sjuk för att bara ligga i sängen. Åh, jag hatar det här!!

I morgon så antar jag att jag måste gå till skolan vare sig jag orkar eller inte. Jag har sjukt mkt att göra men jag känner att jag faktiskt inte orkar göra ett skit! BAJS!

Ajaj får se hur det blir i morgon om jag tar tag i mitt huvud och kastar iväg de eller om det får fortsätta vara elak mot mig.

puss

14.9

Jag är sjuk.













End of story......

14.8

Jag pluggar och kollar på Robinson:P

Kul liv! NOT! Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är så rastlös så jag vet inte vad. Jag måste åka ner på Hemköp och handla en liten matsäck till i morgon innan kl 22. Ska döma en massa handboll i morgon så måste ha lite food.

Nu måste jag fortsätta.

14.7

Ska till STHLM och gå på SACO mässan i morgon. Blir borta tills på fredag.

Skriver när jag har tid!

Puss.

14.6

Jag sitter på samhälle B lektion. Måste väl sätta fart med mitt arbete snart. Det är så komplicerat så det är svårt.:( dumt.  


Ska nog gå och köpa en kaffe eller nåt. 

Hörs.

haha

ǝƃɐd ɹnoʎ oʇuo sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs sɥʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI


14.5

Jag kollade nyss på julkalendern och visst var det bättre förr! Oja! Men dagens barn är väl annorlunda jämfört med vad vi var.

Nu är jag klar med mina kuvert som jag skulle skriva så nu väntar jag bara på att pengarna ska komma in på kontot!:) Kommer lagom till jul så jag inte kan göra av med dem innan:P

Nu ska jag väl gå och äta, ska ner och träna till kl 6 så jag måste ju hinna äta så jag inte får håll. Nu måste jag sätta fart, har ju inte hela eftermiddagen på mig

Ja har skit mkt plugg men jag ska mysa med världens bästa man ikväll iaf♥

RSS 2.0