13.7

"Shut up fuckhead! I hate that mongoloid voice!!"  ♥

Bäst!

13.6

Ja.


Ja, jag är ledig idag och då tänkte jag stå till på stort och skriva ett fint inlägg åt min" trogna" läsare!
Nu är det verkligen höst och jag gillar det faktiskt ganska mycket. Jag har vidgat min vyer lite nu på höst kanten och detta gör att det kanske är extra roligt, inte vet jag:) Jag ska plugga idag så jag kommer att var helt tom i huvudet i morgon men det gör faktiskt ingenting. Jag ska åka ner till ishallen snart också. Måste städa mitt rum också men jag tror att jag kommer att hinna det i helgen. Mum och pap åker till idre ikväll så jag är ensam hela helgen och det lät som om jonathan skulle shoppa med sin mamma på lördag så det blir en perfekt städ och plugg dag.

Vi ska spela match uppe i byn ikväll så ni som är intresserad kom upp till Edsbynssporthall kl 20 typ.

Ja, finns det någonting mer att säga?

Näe, tro inte de. Jag har inte fått svinninfluensan än och det är ju bra, men jag tror jag håller på att bli sjuk men det har jag inte tid men så vi får se hur det blir.
Nu ska jag fortsätta plugga sen bege mig ner till ishallen!

Peace out!
Puss


Bild från -07 tror jag

13.5

Hej bloggen!

Lång frånvaro. Det är 1 vecka 2 dagar sedan jag skrev det hemskaste inlägget i min blogg. Jag har tänkt ganska mycket på Martin den senaste veckan men jag tror att jag börjar komma över de. Jag kommer ju aldrig glömma bort de helt men jag tror att man slutar tänka på det och börjar tänka på annat istället. Minnet kommer alltid finnas kvar.

Nu börjar allt falla på plats i skolan och det känns som om man börjar komma in i rutinerna igen. Synd bara att plugginspirationen inte alls finns där. Handbolls säsongen börjar ju också komma närmare och närmare. Jag tycker det känns sjukt skönt att komma igång med matcher och träningarna ordentligt nu, synd bara att jag har hur ont i vaderna som helst. Jag vet att jag klagar mycket och att jag är vek men det gör så sjukt ont. Om jag tränar ena dagen så kan jag knappt gå dagen efter:/ Men man ska väl inte klaga:) Ska träna kl 20-22 i kväll iaf!

NU måste jag se om jag har någonting mer att plugga annars tror jag faktiskt att jag ska ta och sova en stund. Somnade på bussen på vägen hem och åkte 4 hållplatser för långt!

Ha det bra! Puss

RSS 2.0