Konstigt nervös

Tiramisu är äckligt. Jag är trött och nervös. Men inte för nationella utan för jag skulle säga gonatt till chris. Chris är jonthans engelska kusin och han ville prata med mig men jag vågade inte. Så jag blev sådär konstigt nervös och konstig. När nu måste jag sova som jag måste göra jämt för annars blir jag trött som ett svin imorrn.

May the Force be with you!
/msandersson

Gammal bild på Chris( ungefär 2 år gammal) har nog förändrats ganska mycket sen dess. Men nu vet ni hur han ser ut iaf:)

SLEEP

Nu ska jag sova. Fast jag borde plugga men jag måste sova också. Jag har iaf rensat mitt samvete och sagt förlåt till en person som jag hade en värdelös diskussion som gick över styr med. Imorrn är det matteprov och jag måste få vg. Annars dör jag, eller nästan. Denna vecka och nästa vecka sen är det påsklov vilket känns skit skönt. Det är redan tisdag och dagarna går ju bara snabbare och snabbare.

May the Force be with you!
/msandersson

Bli medlem

BLI MEDLEM!

Klicka på länken:
http://www.gratismode.se/?c=53278
/msandersson

Som vanligt

Som vanligt så blir det ju aldrig som jag har planerat. Jag skulle plugga skiten ur mig i helgen bara för jag ska få bra på Svenska B talet och det där sketna matte provet. Men vad gör jag?
INTE ETT SKIT! Mitt tal kommer vara skit imorrn och jag kommer knappast få det betyg som jag är tvungen och få om jag ska ha det betyg som jag siktar på.

Förlåt att jag tjatar men det är skolan som gör mig helt cp i huvudet.  Usch vad jag klagar. Måste ta tag i mitt liv nu. Det går inte det här. Nu blir det ändring. I morgon börjar mitt nya liv har jag betsämt. Ska ta vara på tiden och göra det bästa av det.!

May the Force be with you!
/msandersson
Jag älskar Jonathan♥

Typ cp tråkigt

Jag  har så extremt tråkigt att jag tror att jag ska dö snart!!!
Borde plugga men jga orkar inte, har inge lust alls. Men jag måste. Ska nog äta nu. Eller jag borde äta. Jag ska nog kolla på lejonkungen. Laddade ner den igår för vårat VHS band pajade ju. Måste ju få någonting gjort idag.

Jag hatar söndagar iaf. Det är de värsta dagarna på hela veckan dom är långa och tråkiga man borde ta vara på dem mycket bättre men vad gör man? Jo ingenting.! Blä
Jag hatar söndagar.

Nu ska jag äta och jag MÅSTE plugga!! Men som vanligt blir det väl inte så. Förlåt för att jag har ett extremt tråkigt liv och att ni läser om det. Sorry.

Ska skjuta mig nu.
/msandersson.

 

SKIT

Vet inte riktigt vad jag ska göra. Borde plugga men har absolut ingen lust. Usch. Har inte lust med någonting i dag känns det som. Men jag måste öva på mitt tal. Det är ju skit viktigt. Men inte nog med de jag har matteprov på tisdag och jag kan inte ett skit. Men jag har verkligen inte lust att plugga. Ska nog göra en kladdkaka istället bara för jag är sockersugen.

Saknar redan älsklingen också. Även fast han åkte för typ en halv timme sen.
Och klockan är redan 20 över 3 och jag har inte gjort ett skit.

/msandersson

Glömsk

Jag hade helt glömt bort att de blev sommmartid i natt. Jag trodde boxen på TV gick fel för den visade en timme senare. Sen kollade jag på datorn och då gick ju den också en timme senare. Då fattade jag. Vilken tur att jag inte skulle spela match idag för då hade jag kommit en timme försent.

Men nu måste jag sätta fart för jag har ju förlorat en timme idag.
May the Force be with you!
/msandersson

SUCK

Lejonkungen fasnade i VHS:( Men vi fick ut den. Vi får väl kolla på något annat då:( SUCK
/msandersson

Planerna ändras snabbare än snabbast.

Så klart  blev det absolut inte som det var planerat. Det blev ingen middag med bror. Pågrund av att det bara strulade till sig och vi missuppfattade varandra. Men men vi får väl ta det någon annan gång.

Blev fika med jonathan familj istället. Sen fick vi skjuts av morgan till runemo. Fast han skulle till diana så det var ju ingen omväg eller så. Vi köpte grönsaker på hemköp och dipp så vi satt och dippade grönsaker till robinsson men vi var med i earth hour fast vi hade TV på men ingen annan elektricitet.:)

Nu ska vi kolla på Lejonkungen bara för den är så bra:)

 May the Force be with you!
/msandersson


Ändrade planer

Det blev inge bollnäs. Dom som hade varit där innan hade jobbat så hårt att dom redan var klar.:) skönt. Nu blir det väl ett mysigt bad med älski hoppas jag. :) Senare ikväll blir det som sagt middag med bror;) Men först plugga svenska B tal och plugga matte.:S Men nu bad med älskade:)

May the Force be with you!
/msandersson



Jag vet att bilden är suddig men min man är så het iallafall!!

...

Ont i huvudet och i ryggen men måste upp och käka frulle iaf. Sen blir det ner och döma handboll. Ner till bollnäs direkt efter för att jobba åt handbollen. Sen blir det middag med bror, eva jobbar till 10 så då kunde vi åka och äta. Om hon skulle sluta tidigare så är det klart att hon skulle få följa med:)
Nu måste jag äta frulle och pussas på älski innan morgan skjutsar mig.
May the Force be with you!
/msandersson

TRÖTT

Matchen gick bajs. Fast det var väl ganska väntat. Vi förlorade med 42-17. jippe vad roligt! NOT. Fast det var inte de som var värst. Min vad började krångla igen så jag kunde bara spela 6 minuter på hela matchen. :( Blir ingen match på söndag heller. Dom tyckte jag skulle vila så jag inte skadar mig ännu mer. Nu blir det gordon och te. Sen sova. Eller lite Kemi B kanske, innan bingen.

May the Force be with you!
/msandersson

yeah

Veckan har gått fort och jag är trött som ett svin. Men ikväll blir det match mot alfta iallafall. Helgen blir skön för mamma och pappa ska bort. Men ska jobba på lördag och match på söndag så det blir inte så lugnt som jag hade hoppats på. Skulle ha svenska B tal idag men jag hann inte så jag får ha på måndag istället. Vilket jag ville också. Ska finslipa på det i helgen så det blir skit bra.

Kolla klart på sex and the city nu sen blir det mat, sen match

May the Force be with you!
/msandersson

FÖRRESTEN MAMMA FYLLER JU ÅR IDAG!!
GRATTIS PÅ MAMMA!

MEN CP

VARFÖR KAN INTE FOLK VARA ÄRLIGA!!?? JAG BLIR SÅ JÄVLA IRRITERAD PÅ MÄNNISKOR SOM ÄR CP I HUVUDET?( TA INTE ILLA UPP INGET ORDAGRANT MENAT) MEN JAG BLIR SÅ BAJS ARG PÅ MÄNNISJOR SOM INTE KAN VARA ÄRLIGA!

FATTA ATT MAN BLIR SÅRAD.

NÄE NU ÄR JAG ARRRRGGG!!!

Sleep tight

Dagen har varit seg, seg, seg så jag orka inte tråka ut er med mitt tråkiga liv. Har endast pluggar pussats med älskade och lökat framför datorn. Men imorrn så sätter skolan fart igen och det känns ju bra.... NOT!

Jag har förresten fått mina kläder  från HM Väntar bara på sommarnen nu så jag får strosa runt i chinos och gladiatorsadaler och ett vit linne en ljummen sommarkväll:) MUMMA
Kommer troligtvis upp bilder på kläderna så fort jag lånar kameran av älskade vännen.

Good night sleep tight and dont let the bedbugs bite you.

May the Force be with you!
/msandersson

Pannkakor och sömnig.

Dagen har varit tung. Men inte jobbigt tung utan bara tung. Jag har varit trött som ett as pågrund av att jag satte upp och skrev labbrapport igår kväll. Men jag blev klar med den idag i skolan vilket känns skit skönt. Fick även respons på mitt svenska tal. Känns som om att jag inte har så mycket kvar. Det är skönt.

Blev ingen träning för min del ikväll heller. Jag blir aldrig frisk från min förkyldning så nu har jag bestämt att jag ska ta de lugnt och vila så jag blir frisk någongång. Vill inte vara sjuk längre. Fast de vill väl inte någon.

Nu ska jag äta pannkaka och mysa framför teven.

May the Force be with you!
/msandersson


Ingen blondinbella här inte, Heller Succinatdehydrogenas nörd!

Jag måste få sägen en sak. Jag är ingen blondinbella. Inte för att någon har sagt de men ni får inte tro de bara. Eller jag vet inte varför jag påpekar de men jag kände att jag var tvungen. Jag har inget emot denna blonda kvinna men de kanske finns för många wannabes. Eller? Jag vet inte.

Jag tror jag håller på att bli cp i huvudet. Har pluggat kemi B, visst de är bra men jag blir inte klok på succinatdehydrogenas, fummarsyra och citronsyracykeln  . Men nu är snart rapporten klart vilket är mycket skönt. Fast jag har fortfarnde svenska talet och pm på de som ska in. Usch. Näe jag är ingen blondinbella så då blir de inte mycket uppdatering, jag har annat för mig...... or NAAT!!

Men gonatt på mig måste sleepa nu.

May the Force be with you!

/msandersson
Som sagt jag är ingen BB



Rättelse

Jag har sett att jag skrivit fel. PÅ inlägget ..... står de att fredrik fyllde 19 i torsdags det är fel han fyllde 20 såklart:P Fel av mig. sorry fredrik.

Hatdagar

söndagar.. Usch vad jag hatar söndagar.

 Dom är seg men ändå går dom jätte fort. Man har inget att göra på söndagar heller utan man bara segar.

Usch vad jag hatar söndagar.

 Jag kan inte ens umgås med min älskade utan jag bara sitter här som ett fån. Jag gick upp typ 1 men ändå är jag jätte trött. Jag tror jag håller på att bli förkyld. Eller jag är förkyld redan och det känns som om att de bara kommer bli värre. Inte nog med de jag försöker städa men jag kommer ingen vart. Jag borde plugga men jag sitter här som en mupp. Usch vad jag hatar söndagar.

Inte får jag ipoden att fungera heller. Den har varit trasig ända sen i jul, apple tänker inte laga de för det står i garantin att dom inte lagar saker om de är fukt eller bucklor! Det var tydligen en buckla på min som inte ens han i butiken såg! Så jag måste köpa en ny, jag hade haft den sen Augusti den blev trasig i December de är 4 månader. Jag hatar verkligen såna här dagar som bara är CP! Usch. Imorrn är de skola igen och helgen har bara sprungit förbi mej. Nu måste jag städa klart så jag får någonting gjort i dag iaf:)

May the Force be with you!
/msandersson

....

Gårdagen var mycket trevligt med mycket skratt och annat:) Tranan sög babiankuk så jag och jonathan fick låna Johannas nyckel och gå till hennes lägenhet istället. Det var väl runt 1 ungefär. Men för-festen hos Joel var riktigt rolig:P

Johanna, Helena och Tomas kom till lägenheten vid 2 kanske, vi somnade runt 3 tror jag. Usch vilken natt! Har haft bajsont i min hals hela natten vilket inte har varit skönt. Vi vaknade nog vid 8, Helena stackarn skulle på träning kl 9. Jag, Jonathan och Johanna stannade kvar till 10 kanske innan jag och Jonathan gick på NK för att äta frukost. Tyvärr så blöder ju pojken näsblod hur lätt som helst så han bara blödde och blödde men tillslut fick han stopp på de. Var hemma i runemo vid 11. hade match kl 14.30, samling 13,30 så de var bara vila lite sen bar de i väg på match. De gick bra, vi vann med 26-13! Nu ska jag kasta mig in i duschen för tredje gången idag för att bli lite fräschare.


Ikväll bär de av till Fredrik som fyllde 19 i Torsdags! Grattis på han:) Näe, nu måste jag skynda mig ska hinna städa, äta mat och åka till babe innan kl 19.

May the Force be with you!

/msandersson

BLÄ

Dagen har varit tuff.

Började med att jag åkte med mamma ner på byn för jag skulle ta en tidigare buss, skulle vara en duktig flicka. Men så smart som jag är så missade ju jag bussen och fick sitta i -10 graders kyla och vänta på bussen i 25 minuter. Men men, lite frisk luft dödar väl ingen:) Gick i skolan till 4 då tog jag bussen direkt till bollnäs för att träffa pojken som hade filmkväll med IB folk:P Det var trevligt! Imorrn blir de troligtvis tranan med älskligen och hans kompisar. Återkommer med rapport om kvällen.

Nu måste jag duscha och sova för jag är trött som en gnu.

May the Force be with you!
/msandersson

Att åka eller inte åka? De är frågan.!!

JAg har ett sånt stort problem i mitt liv just nu. Det dök upp i dag och nu kommmer de ligga och gnagga i mitt huvud tills jag blir av med detta problem. Det ligger där och gnagger som ett dumt skavsår på lilltån. Jag TROR jag vill på peace and love men jag har absolut inte råd. Men de skulle ju vara hur kul som helst!! Musik, vänner, kärlek och färhoppningsvis sol:P Fatta vad kul!! Men de är ju det här med pengarna som hägrar. Det är absolut inte dyrt på peace and love det kostar 1449 kr då ingår camping:P Hultsfred kostar 1490 kr + förköp för 4 dagar men sen är resan till Hultsfred typ dubbelt så lång. De känns som om peace and love är lite mer folkligt:)

Så den stora frågan är om det blir peace and love eller inte? Men de skulle vara sjukt roligt!!

Återkommer om hur det blir.....

May the Force be with you!
/msandersson




Sekten som inte finns

Fysik provet gick bajs, de blir verkligen inget MVG här inte:( Usch jag borde ha pluggat mer men de var jag för lat för:) haha jag får skylla mig själv. Har inte sjort ett dyft idag bara segat och kolla på teve. Kl 19.00 är de träning i alfta, pappa ska skjutsa mig så jag får se till att skynda mig efter jag har skrivit klart. Jag måste hänga tvätten också:S

Ville vara med älskade också men han var tydligen tvungen att plugga så jag orkar inte tjata heller. Dom har så mycket dom där, den där sekten som vi kallar dom:) hihi. :D Näe nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med någonting överhuvudtaget innan träningen.


May the Force be with you!

/msandersson



I miss the camera:(

... dom fick 8 oscar vanligt folk har bara en.

Slumdog millionaire fick 8 oscars på oscarsgalan. Om den var värd de eller inte är upp till var och en men om jag säger såhär: UTDRAGEN! Fast de tycker jag att alla filmer är. :S

Slumdog millionaire fick Oscar för: Bästa ljudmix, bästa musik, bästa klippning, bästa foto, bästa film, bästa regi, bästa manus efter förlag, bästa sång. Det var absolut inget fel på filmen, den var bara men jag tror man måste vara filmexpert om man ska kunna ge ut såna priser. Visst den var jätte bra och det är en bra story men jag tycker att det finns bättre filmer. Nu när jag ändå är inne på oscarsgalan så finns det ju en som verkligen förtjärnar sitt pris och det är våran alls älsklings joker. Heath Ledger! Det finns väl ingen bättre! Han var grym. Men som alla vet så finns det vissa människor som inte vill leva i denna värld och han var ett föll för dom:( RIP Heath.

Men som sagt den var bra men jag tycker det finns bättre filmer. Men jag rekommenderar den iallafall:)

Nu är klockan snart 8 och det betyder WIPEOUT!!!! Hur roligt som helst:P 

May the Force be with you!
/msandersson

Slumdog millionaire






När blir internationella kvinnodagen, internationella mansdagen?

Idag är de söndag, men de är inte vilken söndag som helst, de är internationella kvinnodagen! Egentligen har jag ingen aning om varför man ens ska ha en sådan dag. Varför finns det inte internationella mansdagen för?

Jag fattar de här med jämställdhet och allt men det går till överdrift ibland. Jag håller helt med att kvinnor som gör samma arbete som en man ska få lika betalt. Men när de blir tral om att kvinnor ska få hetta sven och Göran så blir de överdrift.

 Man har feminina namn och maskulina namn av en anledning. Jag tycker absolut inte att det är kränkande för mig att hetta erika. Jag tycker dom här feministerna borde lägga ner all den energin som dom lägger på såna diskussioner lägg de på att hedra att man är kvinna och var stolt över vad du är! Jag skulle absolut inte vilja vara man! Förlåt alla män;) Men tänk om killar också skulle hålla på så här vi kommer leva i ett samhälle som är förvridet åt båda håller. Är det verkligen vad vi vill? Är de inte bättre att vara stolt över att man är kvinna? Missförstå mig inte. De är inte så att jag tycker det är bra som vi lever i detta samhälle som hägrar nu. Som jag sa tidigare så är de klart att en man och en kvinna på samma jobb ska tjäna lika mycket! Men att porr är kvinnofridskränkande är så konstigt. Jag tror inte att dom tvingar kvinnor till dessa handlingar. Visst finns det fall som de är så i men jag tror absolut inte att all porr är tvingad. Det finns säkert män som blir tvingade till att göra saker som dom inte vill heller. Jag tycker de blir för stor uppståndelse runt kvinnor bara. Tänk på männen också. Alla män kanske inte mår så bra heller. :S

Förlåt om någon tar illa upp men de är min egen åsikt och lev med den:)

May the Force be with you!

/msandersson

Fiskarens kompis:)

Nu sitter jag hemma hos älski, jag borde plugga men jag skiter i de för jag vill umgås med min älskade och jag kommer ändå få bajs på de där provet så bajs på de. :) Om 20 minuter är de Greys Anatomy och det är givet att man är bänkat framför teven då:)

I morrn är de match som gäller. Då möts vi Camilla. :) Usch jag vill inte spela mot dej egentligen men de ska bli roligt:)
De händer inte så mycket i mitt liv just nu, jag går bara runt och gnäller och är trött och grinig. Tar ut de på alla och är allmänt puppig. Jag tror de är för jag håller på att bli sjuk. Har haft ont i halsen sen i måndagskväll. Men jag har knarkat ha Vicks Blå, men dom är ju värdelös. De ska vara fiskarens kompis. :) De är grejer de. Får ta och köpa såna i morrn.

Nu måste jag sätta fart och pussas på älskade innan GA börjar.


En fågel viskade att nån firar 34 månader imorrn;)


May the Force be with you!

/msandersson

Klister som inte syns.

Nu sitter man här igen fast klistrad som om det var osynligt klister i sängen. Sitter och väntar på att mannen i mitt liv ska kom hit så jag får lite sällskap. Han är ute och åker skoter med hans far:P Kl 12,45 ringer Anders och frågar om Jonathan skulle med ut och åka skoter och de är klart att han ville de:) Så de har bara varit och försökt sysselsätta sig med någonting. Hittills har de blivit lit fysiklabbrapports skrivande och lite svenska men de borde vara ännu mer:( BLÄ!! Jag hatar att man ska ha läxa på lov! Men men i morgon börjar skolan, vare sig jag vill de eller inte, så...

Nu ska jag vara lite kreativ och springa runt och knäppa kort i hela huset tänkte jag:)

May the Force be with you!

/msandersson

RSS 2.0