Ute

Sitter ute på framsidan med datorn ( hoppas maria är nöjd) i knät och kollar runt.

Har nyss ätit glass:D

Ska nog gå in och hämta Kemiboken eller några kuvert. Borde ju få någonting gjort idag. Hade som vanligt bara 2 lektioner idag vilket är grymt skönt. Nu måste jag sätta fart om jag ska hinna göra någonting innan det blir kväller. Dagarna är på tok för kort.

Imorgon bär det av till Gävle! iiiii:D

/msA

sleep

Ska kolla på SATC nu sen ska jag sova. Borde gjort det för ett tag sen men jontes moppe funkade inte så han fick ta min hem istället. Ska sova nu iaf.

Godnatt alla!

/msA

VA? vad sa du?

" saru sten?"

Ne nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Robinson Crusoe, eller Bob som han egentligen heter:) Sjukt bra bok förövrigt. Tänk att jag ska lägga mig innan kl är 11 det är ju helt otroligt. Men det är otroligt bra ska jag be att få tala om! Är snart klar med mitt CV och det är bra. Ska försöka lämna in det på Onsdag.

Har mycket plugg denna vecka men ska försöka hålla er uppdaterade om vad som händer i mitt otroligt spännande liv:)

Men gonatt och sov så gott alla som läser detta innan det blir morgon.

/msA

Hej

Sitter klistrad här igen och då kan jag lika gärna skriva ett inlägg. Har bara gått i skolan idag, kommit hem och tagit det lugnt. Ska ta tummen ur röven och skriva mitt CV. Men jag ska vara med älsk också:) hihi

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på teve och kanske sova en sväng innan jag skriver mitt CV.

/msA

Time to do what? ....... Sleep

Time to sleepi!

Good night!

Sleep tight!

Now I go to bed and sleep my beauty sleep.
Sov gott.*gäsp*

Ursäkta min engelska, den suger babianrumpa


Home

Kom hem från teatern för ett tag sen. Sjuk vad duktig dom är! Idag har det varit slapp dag tagit det lugnt och slappat. Fast jag och älsk hjälpte pappa att ta bort staketet, vi ska göra ett nytt i sommar.

Nu måste jag gå och umgås med Eva och Daniel som precis kom hit.

Sen ska jag sov! Ja e trött hest!

Sleep good.

/msA

hemkommen och trött.

Har precis kollat igenom alla bloggar och bdb. Ska nog försöka få med mig jonathan in i duschen. I kväll blir det teater med klassen på heden.

Hade skit roligt igår iaf! HAHA så kul! ;)

Sorry för kort inlägg men ska sova lite innan jag väcker älsk.

See ya!

/msA

Dumma erika

Solen skiner och vad gör erika? Jo hon sitter inne vid den idiotiska grej som kallas data! Dumma erika.! Jag borde gå ut och sätta mig i solen och blogga istället men jag sitter inne. *suck*

Jag är idiotiskt dum just nu. Men jag ska gå ut. Jag lovar:)

Ska iväg på 90årsfest ikväll! Det kommer bli grymt! Pepp,pepp,pepp. Näe nu måste jag ut i solen!

See ya!
/msA

yo

Heeellloo!

Borde ha duschat för länge sedan men jag sitter är istället. Tänkte skriva det här sen ska jag sleepa. Today, har jag gått i skolan, varit hemma och varit med älsk:) Sen har jag har vikit papper och klistrat på etiketter. Duktiga erika!:) 

Läste i Ljusnan i morse att företaget som jag satte plant för förra sommaren hade gått i kk, så det var inte så konstigt att jag inte fick något jobb där.

Nu måste jag sova , eller jag ska duscha först.

May the Force be with you!
/msA

PS

PS: all ni som inte tycker om havregrynsgröt, DET ÄR SKIT GOTT!

ville bara säga de!

over and out!
/msA

easy

Börjar inte förens 12,25 i morgon! Skönt som fan! Idag har det väl inte hänt så mycket. Tagit det lugnt mest. I morgon ska jag försöka göra någon kraft ansträngning. Men det tar jag tag i då. Nu ska ska jag sova, eller jag ska kolla klart på sex and the city först.

Jag älskar min pojkvän över allt annat på denna jord!♥

Sleep good!
/msA

Snäll

Fick denna fina väska av min svägerska Eva! Hon hade vunnit en men den hade kommit bort på posten så dom skickade en ny men sen hittade dom den andra så hon fick 2!

Sen frågade hon mej om jag ville ha en utav dom och det är att jag vill!

Det är iallafall en äkta hugo boss och inte någon fejkkopia. (värde ca800) MItt liv är så mycket bättre just nu:) Det börjar ordna sig tillslut för mig också:)

NU är jag ännu gladare! Ska somna med ett leende på läpparna!

Sov gott
/msA

Kul!

Har varit hemma hos älskade vännen och spelat Buzz och Guitar Hero:) Mycket roligt! hihi. Jag är glad! Varför kan jag tyvärr inte skriva men det är bra iallafall:)

Har bara tagit det lugnt idag och det har varit så skönt. I morgon så ska jag nog vara med älski igen:) Men det är bara för jag älskar honom så mycket!♥  Jag har fått ett litet jobb från skolan iaf:) Kommer tjärna 800 kr. Bra!

May the Force be with you!
/msA





I`m happy!

short

Sitter och kollar på sex and the city på 3 och älskade vännen ligger som en bäbis och sover bakom mig:) Mysigt! Har mått ganska bra idag haft ont i magen men inte så farligt som igår.

Hade ingen idrott idag vilket var skit skönt. Så jag slutade kvart  i 2 istället för kl4.

Nu ska vi äta!

/msA 

Home

Hemma och ny duschad:P Skönt! Varit nere på travet och slitit häcken av mig. Inte bara jag utan alla andra som var med.

Ska sova nu snart ialllafall för annars kommer jag vara surpuppa imorgon men jag har en känsla av att jag nog kommer vara det ändå så. Men jag hoppas inte de:) Jag hoppas att jag vaknar med ett lende på läpparna och är utvilad och pigg, men så kommer det nog inte bli..... Men jag hoppas!

Ska äta havregrynsgröt till frulle i morgon bara för jag får ont i  magen av fil.

Kul inlägg........ not

Sov gott people!

May the Force be with you!
/ms A

 

 Slänger in en bild på fina människan! ♥ Saknar dej:(

 ( hoppas du inte stryper mig för bilden)

snabbis

Blir ett snabbt inlägg. Ska iväg och jobba på travet. Inte så roligt men det måste väl göras det också. Har mått bajs idag. Skit ont i magen hela dagen och inte får jag träffa min snygg människa idag heller. Har ju träffat honom 24 timmar om dyngnet i 10 dagar och nu får jag inte träffa honom, det känns konstigt och tomt. Hinner nog träffa honom i morrn hoppas jag:)

Kanske skriver ett inlägg ikväll om jag örker men jag vet inte.

See ya!
/msandersson

Besvikelse

Filip och Fredriks program Söndagsparty. Vilken skandal!

Jag hade förväntat mig en korsning av boston tea party/ hundra höjdare och ren Filip och Fredrik anda men vad får man? Nervösa skit dåliga programledare. Trodde dom skulle vara roliga men jag sitter heller inne på HM online shop än att titta och det är ovanligt. Näe skärpning till nästa vecka tack!

Nu ska jag stänga av denna skiten och sova för insidan av ögonlocken är bättre än Filip och Fredrik just nu! USCH!

En besviken Erika går och duschar och sover NU.

/msandersson

HEj

Hej igen bloggen! Efter att ha varit frånvarande i 10 dagar är jag tillbaka. Kommer absolut inte orkar skriva allt som vi gjorde på vår fjällresa just nu men det kommer väl senare. Har varit otroligt skönt att vara uppe i Idre och vilat upp sig. Men nu ska jag packa upp väskan, var tvungen att kolla alla bloggar först. ( hade BARA 508 inlägg att kolla) senare blir det Wipeout! :)

May the Fprce be with you!
/msandersson

ps: har inget sommarjobb i sommar, eller kanske ett städjobb men ingen plantsättning,  om någon vet någonting, hör av er!

VI DRA TILL FJÄLLEN

VI DRAR TILL FJÄLLEN!!!

HEJDÅ!
ps. biljetterna till P&L är bokade! Så vi ska dit!!

/msandersson



GLAD PÅSK!!!

Ja imorrn bär det av:) Till Idre! Denna underbara plats som vi ska tillbringa hela påsklovet på och då menar jag hela påsklovet:) Så himlans skönt att komma bort från Alfta/Runemo/Edsbyn för ett tag. Det har varit så trökigt de senast veckor att jag tillochmed skrev att jag ville dö i mitt matteblock. När det börjar bli så har det gått för långt.

Men nu är det iaf påsklov vilket är en befrielse till tusen, Men tyvärr så är det här ett av de sista inläggen jag skriver för vi har inget internet i Idre så det blir inte förens på söndag de 19/3 jag bloggar nästa gång, eller vi kommer hem då så jag kanske inte sätter mig och bloggar det första jag gör men jag hör av mig iaf:)

Hoppas att alla får ett bra påsklov och att ni kommer må bra, för det kommer då jag göra:)

May the Force be with us all!
/msandersson

GLAD PÅSK!!!♥


påsk...lov

Sitter i skolan just nu, väntar på bussen och pratar med älsk:) ska hem och packa iför imorrn ska ju till fjällen då:P hihi ska hem till älsk ikväll, han fyller ju 18 år imorrn. Det händer mycket imorrn. Det är en bra dag imorrn. Idag är en tråkig dag jag är trött(som vanligt) och grining. Men det kanske blir bättre ikväll:)

Jag har ju faktiskt påsklov nu!!!!
Ska dricka en kopp te innan bussen gör så att jag beger mig hemåt.HEJDÅ SKOLAN!!
*jag är glad*
/msandersson 

TRök

Har varit men älskade vännen hela dagen. Vi var i bollnäs och fikade efter skolan. Hur mysigt som helst

Sitter och kolla på Rent Hus. Fy vad snuskigt folk har det hemma hos sig. Hur kan man ha det så? Usch! 

Imorrn ska vi fira 18åringen:) Hihi Hoppas bara att  mitt magonda har gått över. Jag har haft skit ont hela dagen.

Nu ska vi pussas innan min plutt ska åka hem:)
/msandersson

Bajsmorgon

Missade bussen i morse för jag mådde bajs men jag får åka dit iaf för jag har bara matte och jag ligger efter så det är väl lika bra att åka dit och jobba matte. Det är ju sååå roligt.

Min kropp mår inte som jag vill att den ska må, den är inte alls på min sida. Jag som jag själv ser som ganska glad och pigg har vairt sur , grinig, trött, tjurig osv ett längre tag nu. Jag har sagt många gånger att: nu blir det ändring, Nu ska jag skärpa mig men det blir då bara kattskit av att. Som sagt min kropp är inte på min sida. Min hjärna är inte heller med. :S Usch.

Nu ska jag avsluta detta tråkiga och värdelösa inlägg innan det går för långt.

See you later alligator.!

/msandersson

DÖD

Eftersom om det känns som om jag ska dö och mitt liv är allmänt tråkigt så tänker jag inte dela med mej av eländet heller. Har engelska prov imorrn och jag orkar inte plugga så jag tar ett IG och ett omprov så är det klart. Jag sa ju att jag är tråkig. Men på fredag så åker vi till fjällen iaf!! Så skönt! Då blir det inte uppdatering på 10 dagar:O

Nu ska jag dricka upp mitt te och kolla på sex in the city och ha ångest över engelskan som jag borde ha pluggat men skiter i.


May the Force be with you anyway!..... its not on my side....

/msandersson



Typ så här känner jag mig:S



Men det är tur att du finns♥

TRött

Har inte orkar uppdatera idag. Har varit skit trött men nu ska jag sova iallafall:P Fick VG på matteprovet också:D

Jag säger också grattis till Daniel och Eva som firar 1 år som förlovade i dag!! GRATTIS!

Gonatt o sov gott allihopa
/msandersson

Latdag

Varit lat på uppdateringen idag. Men jag har mina anledningar:P Jag och älski gick inte upp förrns halv 3 bara för sängen var så skön:) Då åt vi frukost sen så spelade vi kort:D Mysigt var de. Sen hade plutten bestämt att vi skulle ut och gå för han ville de. Så vi tog en promenad på en och en halv time, så himlans skönt:P  När vi kom in så ville jonathan att jag skulle raka av hans hår, skulle klippa det igår men jonathan tyckte det blev fult så vi rakade av det istället. Så nu är han kort hårig igen:) Mamma hade gjort mat så vi åt sen åkte min älskling hem.

Vi hade även våran dag idag<3

/msandersson

Sängen väntar

Dagen har varit bra men väldigt låång. Hoppas morgondagen bjuder på någonting annat smaskigt. :) OM det blir soligt imorrn har vi bestämmt att vi ska vara ute och njuta av solen, så vi hopppas väl på sol imorrn:)

Nu måste jag sova för annars kommer jag sova bort hela dagen i morgon och det vill väl ingen:) Förresten verkar älsklig väldigt trött så jag får nog pussa på honom inan han somnar:P

Sovgott!
/msandersson

Bara min.

Min storebror är en konstig man. Har är konstig på sitt egna lilla sätt men innerst inne så älskar nog jag honom ändå, även fast han är konstig. För ibland är han så gullig så:)

Mormor, morfar, moster och kusin är här idag just av den enkla anledning att mamma har fyllt år och dom kom hit för att gratulera henne:) Jonathan är också här men han är trött som en lite bäbis och vill bara sova. Detta leder till att han är barnsligt gullig också:) hihi

Jonathan har klagat på att mina inlägg är alldeles osammanhängande och dåliga men nu är det så här att jag bara skriver mina inlägg som de kommer just när jag sitter framför datorn och då kan det bli osammanhängande och konstigt men det får ni leva med och jag tror att det är det som gör min blogg unik:)

Hoppas att ni gillar den ändå.:D
May the Force be with you!
/msandersson

Mysigt

Varit hemma hos jonathan hela kvällen och dom har skrämt skiten ur mig. Usch vad dum dom är! Men det har varit mysigt ändå:) Har vågat prata med Chris lite grann så det var synd att jag inte vågade göra det tidigare. Dom åker hem imorgon kl8. Sen blir det väl ett år till innan man får träffa dom igen. Fast vi kanske åker ner till england i sommar hoppas det iallafall:)

May the Force be with you!
/msandersson

Era skitbajsar!

Era jävla skithögar!! Ni borde få en stor bajspåse i huvudet! Jag tänker aldrig mer prata med er. Speciellt inte dej, du speciellt jonathan! Usch vad dum ni är. Jag vill inte att ni ska gör så här! Jag vill döda er! Nästan iaf:) Ni ska berätta nästa gång annars får ni spö av min pappa!

Alla andra gå inte på det!

/msandersson

Tråkig Uppdatering

Sitter hemma hos älski och spelar GH. Men min linser är cp och jag blöder i ögonen. Eller inte bokstavligen men det gör kuk ont:( Usch.

Imorrn börjar vi inte förens kvart över 12:D Jippe!!
Nu måste vi fortsätta annars blir nog älsk sur:P
May the Force be with you!
/msandersson

Home

Hemma nu:) HIhi. Blev en mysig fika med älskade pojken:P Ska hem till honom senare ikväll. Ska hinna träffa chris och bittan innan dom åker hem. Näe nu måste jag mysa med älskade:)

May the Force be with you!
/msandersson

Iväg

Ska åka till bollnäs för att fika med älskade vännen:) Har dammsugit på mitt rum:)Mycket duktigt:) Måste sätta fart om jag ska hinna platta håret innan bussen går:)

May the Force be with you!
/msandersson


Så här ser oftast älski ut, begravd i en bok.

LEDIG!!

Jag är ledig idag vilket känns hur bra som helst:) Jonathan skulle komma hit på morgonen men han var tvungen att vara hemma och vara med Chris. Men vi får nog träffas ikväll:) HAr inte träffats sen i måndags:( Och då träffades vi bara någon timme:( Men ikväll får vi nog träffas iaf:) Det är bara en vecka kvar till vi får påsklov:) Jippe!! Och om en vecka och en dag fyller Älskade pojken 18!! Hihi

Nu ska jag försöka sova lite mer:)
May the Force be with you!
/msandersson



Västrafrölunda- Kristian Anttila

RSS 2.0