Dryg eller vad?

Kan man vara mer störig eller?

Jag satt på bussen mellan Edsbyn och runemo. Jag tänkte att det skulle bli en skön och lugn resa hem men ack så fel jag hade.. En busshållplats efter jag hade hoppat på som hoppar ett gäng högstadie elever på. Då var friden slut! De här "ungdomarna" satt och pratade och skrattade osv. Det är absolut inget fel att prata och skratta på bussen men det finns en gräns! Man kanske ska tänka på andra och inte bara sig själv när man åker buss. Eller är jag ensam om den åsikten?

Inte nog med prat och skratt utan de börjar spela någon bajs musik på mobilen också! Då är det inte att de spelas högt i hörlurarna utan från högtalaren! Shit, inte var "vi" sådär jobbiga när vi var "ung"!

Jag vet att jag låter som en gammal tant men jag stör mig verkligen mig på "tonåringar" ibland.  Så nästan gång visa hänsyn på bussen, självklart är det inte bara dryga högstadie ungdomar utan "vi lite äldre" också.:)

May the Force be with you!

/msandersson

Ska vi ut på vedbacken och hugga huvudet av oss?

Varför kan man inte bara hugga av huvudet ibland och sätta tillbaka de när man känner för de???

Usch, säger jag bara. Jag har haft huvudvärk i säker 2 veckor nu och det går aldrig över! Eller nu ljuger jag lite:) Det går över om jag äter 2 alvedoner och 1 ibumetin. Men vem vill går runt som värsta knarkbruden som är hög på alvedon och ibumetin!? Näe, de vill ingen! Så varför är jag utsatt för detta plågeri? 

Jag vill bara hugga av detta dumma och onda huvudet NU! Nu på stuts! Och inte blir det bättre att man har hur mycket i skolan som helst heller. Skönt att jag bara går 1 timme imorrn, för sen blir det förhoppningsvis lite kraftsamling med Babe!:) En fika i The big city of bollnäs kanske:) Får se.

Känns lite bättre nu, efter att man har fått klaga av sig lite:) Synd för er som läser det bara:(

Men jag tror vi alla är lite bitter just nu, det känns som om att de flesta bara längtar till att det ska bli någon förändring.

Det blev ett så tråkigt inlägg som det bara kan bli men jag känner att jag måste får ur mig det någonstans.

May the Force be with us all!!

/msandersson

Dä äe baara å åk!

Nu är de bara att köra!! Idag är första dagen(nästan iaf) som jag får åka skoter på! Eller jag får inte än, måste vänta på att det där sketna kortet ska komma också men sen är de bara att åka minsann!

Det som verkligen har hänt idag är att jag, babe, maria och elin har haft uppkörning och uppskriving(jag fick ALLA rätt! :D) på skoterkörkort. Detta betydar att vi får köra skoter:P Hihi, det låter nog om att jag är hur exalterad som helst. Det är jag inte, men det skulle ändå vara roligt att ha det. Speciellt nu när det har kommit så mycket snö! Det måste ha kommit 2dm idag minst. SKÖNT att det äntligen blir lite riktig vinter. visst sommaren lockar men vinter är en bra årstid också. :D

Näe nu måste jag nog plugga lite Fysik innan sägen kallar.

May the Force be with you! 

/msandersson

Man vet ju ingenting!

Vad ska man igentligen skriva på sin blogg? Ska jag skriva om mitt allmänt tråkiga liv eller min "roligare"  tankar?  Jag har alltså ingen anning. Jag vet inte ens om människor här i välden läsre min blogg.(men jag hoppas de:)). Men hur ska man vet   vad man ska skriva om? Vad är folk liksom intereserad av?

När jag läser en blogg tycker jag det är roligt både att läsa om människors liv ocg tankar, men min kära pojk sa att han tyckte de var tråkigt att jag bara skriver dethärharjaggjortidag inlägg. Jag känner mig ytters kluven. Jag vet inte. Men egentligen så vet man ju ingenting. Så egentligen om ingen vet någonting spelar de ju ingen roll vad man skriver om!

Jag får väl hoppas om jag har några trogna läsare där ute att de fortsätter läsa min blogg vad jag än skriver om. :)

Det här inlägget blev iallafall väldigt tankspritt. Bra eller dåligt? Ingen anning:P 

May the Force be with you!

/msandersson

Torsdag.. STRESS!

Torsdag.. Usch.. Torsdagar tycker jag verkligen inte om ibland! Det enda som är bra med dem är att man vet att det snart är fredag:)
Näe, denna dagen kommer/är verkilgen stressig. Dagen började 06.30, bussen gick 07.17 så det var snabba ryck. Har gått i skolan hela dagen och kom hem 16.40. Träningen börjar 18.00 i bollnäs. Den är slut 19.30 sen blir det med en otrolig fart hem, äta något för sen ska jag döma handboll kl 20.30.! Kommer väl komma hem vid 22.20 så det blir verkligen en jobbig kväll ikväll. Men jag säger som Susanne; PENGAR!! ;) Det kommer nog bli bra ändå tror jag!

May the Force be with you!(or me!)

See you

/msandersson

Alfta...

Jag har kommit på att jag bor i en "passeringsby". Jag vet inte ens om det är ett ord men det är det Alfta/Runemo är. Vad menas då med "passeringsby"? Jo, det är en by som man endast passerar.  Ni vet sån där byar som man bara åker förbi när man är ute och åker i vårt avlånga land. En sån där by som man tänker:"Stackars alla människor som bor här som aldrig ser annat än just det här." Fast i själv verket så är de exakt vad vi har.

Om det är bra eller dåligt vet jag inte men jag vet att vi bara bor i en "passeringsby". En sån som man aldrig skänker den där extra tanken till, för ändå om vi bor i en "passeringsby" så är det ändå ganska bra här och människorna är trevliga:)

May the Force be with you!

See you


/msandersson

Perceive, atrocity, alteration och en massa andra svåra ord!

Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig:) Jag har faktiskt pluggat ganska mycket idag! Så nu känns det som om att man är på G. Vilket är mycket bra! Dagen började runt 10.30 när jag väckte min babe. Vi låg kvar i sängen och myste fram till 11.30. Vi gick upp käkade frukost och klädde på oss.
Sen blev det plugga av:)

 Älskade läser boken:1984 ( på engelska!) så för mig var det väl bara att ta tag i något också. Det blev svenskaredovisningen. Älskade fick leka publik (medans han läste boken) och jag tror den kommer bli ganska bra:)

Vid 13.30 åkte vi med bäste mor ner på byn och hon skjusade oss till Jonathan. Där blev det mat innan Elin och Maria kom och hämtade oss 15.30 för skoterkurs. Kursen var klar vid 18 så vi begav oss hemåt men svängde in på hemköp för att köpa lite att äta. Efter skjusade de ner oss på ishallen för att JAG skulle städa. Jag städade medans baben läste. Han hjälpte faktiskt till lite:) Och det tackar jag för!! Fick hämtning vid 21. Hemma hos jonathan igen blev det duschning och läxläsning! Usch vad engelska är svårt ibland! Kom hem för en stund sen och nu blir det väl lite religions plugg sen bingen..

May the Force be with you!

See you

/msandersson

Slapp, slö och hängig

Det är exakt vad jag har varit idag. Klev upp vid 11 men åt inte frukost förens 13. Usch! Älskling gick i skolan idag.De hade något  konstigt öppet hus på torsberg. Så jag fick vänta tills kl 14.30 innan vi fick träffas. Så därför var jag duktig och städade mitt rum:) Mycket duktigt gjort!

När älsk kom så slappade och slöade vi bara. Kollade lite på film och mös. Vi kollade på körslaget också! HEJA LILA!!

Vi har också bestämde oss att vi ska börja ta kontroll över våra liv så därför ska vi börja gå på gymmet och planera tiden bättre. Hoppas det kommer bli bra!

Imorrn blir det skoterkurs på eftermiddan sen blir det städning på ishallen på kvällen. Har inget planerat på förmiddan men den spenderas nog med babe!

May the Force be with you!

See you

/msandersson

Tråkig men skön dag...

Gårkvällen blev en stor besvikelse. Det började med att det blev på tok för tätt med mat innan träningen vilket resulterade i att jag fick en litet otäckt håll på träningen. Träningen gick väl sisådär inte bra och inte jätte dålig. Kom hem och ringde till mrJ som skulle komma till mig men kom inte hit förens 20 i 9. Sen åkte han hem 20 i 10! Lite synd men, men.

Men idag var vi iallafall vara med varandra. :) Vi myste och åt middag hemma hos mig innan vi åkte hem till han. Där blev det lite guitar hero. Sen begav vi + Lovisa ner på kyrkan där befann sig Emma och Fredrik. Blev kladdkakebakning och massor med prat innan jag var tvungen och åka hem. Ska väl försöka sova snart så jag hinner gå upp imorrn;)

May the Force be with you.

See you

/msandersson

The city of peace




Denna stad vill jag verkligen åka till just nu! Den ger ett sånt lugn..Kommer alltid finnas i mitt hjärta! GÄVLE!


Konstigt, konstigt och konstigt

Asså jag fattar inte vad som händer.. Denna dag har inte varit lika jobbig som alla andra dagar efter jullovet. Inget dåligt med de men det är den dag som jag är mest timmar i skolan. Konstigt är det. Men den kanske blir jobbigare. Ska i väg på träning om en timme så jag måste sätta fart och äta mat innan. Min kropp börjar protestera för jag är så lat så idag fick jag ett infall och bestämde mig att jag ska ta tag i mitt liv. Jag vet att jag tjatat om det lägnge men nu måste jag ta komandot igen och inte falla tillbaka i koman som jag har befunnit mig i sen vi slutade skolan den 19 december. NU får det bli ändring!!

Ikväll efter träning blir det nog lite mys med mrJ och LÄXA.

Igår hände väl inte så mycket. Var hemma hos mrJ sen blev det skoterkurs. Efter blev det star wars 3 och Guitar hero:)

See you

/msandersson


Det sprack... nästan..

Efter 20 sidor religion och 1½ sida engelska är det dags för sängen... SKÖNT! Det är tur att jag börjar halv elva imorrn annars skulle jag ha sovit för flera timmar sen.

Men det känns ändå tungt. Jag var så himla peppad igår för att träna och vad händer idag? .. Jo när jag vaknade imorse hade jag inte bara ont i halsen och snorig näsa utan ont i mina stackars bihålor också:( Usch! Detta betydde att jag inte alls var på topp i skolan idag och det resulterade i att jag inte orkade träna idag.. Vilket jag inte ville heller utan kände att jag inte ville riskera att vara borta i typ 2 veckor. Men det spack redan första dagen.. Eller nästan..
Jag hoppas det släpper till imorrn iallafall. 

usch vilket tråkigt inlägg men just nu verkar det inte som om mitt liv är så mycket mer exhalterande än så här. Ska försöka bli lite mer positiv:)

May the force be with you!

See you

/msandersson

Igång igen:)

Ja nu var man väl igång igen då:)

Med träningen asså:)
Det känns så bra att börja träna igen. Nu är det ju så att jag bara har vilat en vecka men det känns ändå som om att man har tappat lite grann.
Anledningen till att jag inte har tränat på en vecka är för att förra måndagen på träningen så stuckade jag foten :( AJ AJ säger jag bara. Usch, det gjorde så ont att jag nästan grät floder. Jag har haft ont hela veckan men jag måste ju rör på dököttet någon gång. Det är inte de att jag har saknat det så mycket utan mer att man känner att man bara blir tjockare och tjockare. Så nu känns det som om att jag är på G;) Grrrrrr!

Here I come!!!

Mycket trevlig känsla, hoppas den håller i sig bara:)

See you

/msandersson

söndag, en hetsig dag

Dagen började kl 08.35 utav att min mobil ringde och väckte mig. Jag skulle upp för jag skulle vara domare på 97:ornas sammandrag eller vad det kallas. Jag gick upp, käkade frukost, klädde på mig och gick tillbaka sägen för att mysa en stund med mrJ. Efter en stund så vaknar han och titta på mig som om jag vore en utomjorning. Jag får en puss och han somnar om. Efter 5 minuter väcker jag honom och vi går upp. Vi får skjuts av mor ner på "byn" där väntar 3 handbolls matcher som ska dömas.
 Kl 12.40 är jag 330 kr och någon erfarenhet rikare. Mammi kommer och vi åker hem. Väl hemma blir det dusch och Djävulen Bär Prada. Vid 15 blir det mat för jag ska iväg på skoterkurs:) hur lodit som helst;) men men. Åker hem till mrJ och beger mig med Elin, Maria och mrJ till edsbyn för kurs. Den var slut vid 18 och då blev det en tur ner på ishallen där det blev städning. Åkte hem till mrJ igen. Duschade och spela guitar hero. Åkte hem vid 21.30. Oj oj vilken dag det har varit! Känns som om jag har hunnit med jätte mycket:) Det känns skönt.

Nu blir det nog lite te och en macka för att sen bege sig in i drömmarnas värld:)

Good night, sleep tight and dont let the bed bugs bite!

See you

 /msandersson

En mysdag!

I dag är det lördag. Vilket betyder att det inte är skola:) Hur skönt som helst att det har varit en lugn skolstart..Men nästa vecka börjar det verkligen på riktigt och då gäller det att hänga med på noterna. Jag tycker att hela gymnasiet har gått med en rackarns fart och snart är det slut. Lr nu ljuger jag lite om ungefär 1 1/2 tar jag studenten..

Som sagt det är lördag idag och det innebär ingen klocka som ringer och väcker en.. Vaknade väl vid typ 12. blev ett telefon samtal till mrJ på engång vilket resulterade i att jag blev väckarklocka åt honom. Gick upp och käkade frukost sen dök mrJ upp runt kl13.20. Jag mor och mrJ åkte in till storstaden Bollnäs och lämnade tillbaka en kabel som skulle vara till datorn med passade inte. Sen blev det matshopping på ICA Kvantum och sen hemfärd. Väl hemma hände väl inte så mycket lite fika och filmtiittning. Käkade middag runt kl18.. TACOS!! Mums:) Efter vad det mys och efterrätt framför körslaget. och nu har jag och mrJ nyss kommit ut ur duschen. Nu blir det nog lite film, te och spikmatta  innan det är dags att få lite skönhetssömn.

Imorgon blir det att tjäna lite pengar och gå på skoterkurs. Shit vilken lodis jag är!!:) Men jag tror det kommer bli bra..

See you

/msandersson

En dag till..

Då va det ännu en dag till ända.. SKÖNT! Jag hoppas så mycket att de här veckorna till sportlovet ska gå med en rackans fart! Skulle var så himla skönt.. men innan vi har kommit ända till sportlovet så måste jag börja ta skolan mer seriöst än vad jag gjort hittils.. Usch, jag är så himlans dålig på att ta tag i grjer, jag låter det liksom bara vara och tänket: " Jag gör det sen" usch vilken dålig människa jag är:( NU MÅSTE JAG SKÄRPA MIG!!  Ja skärpa mig är det jag verkligen behöver gör..

Dagen har ändå varit ganska bra. Började kl 10,05 och slutatde dagen 14,45. det blev buss hem till mrJ direkt efter skolan. där blev det guitar hero och lite mys och en super god middag:) Tack Anders! Mor kom efter jobbet och hämtade oss för att åka hem till mig för ikväll skulle de bli pulkaåkning:) detta betydde att jag var  tvungen att ta hjälp av mrJ och ta ner pulkan och snowracern från vinden. Åkte ner på "byn" och träffade upp en massa trevilgt folk:) Sedan var de pulkaåkning som gällde. det var riktigt roligt:) men jag är för feg men jag tycker det är roligt att titta på när andra åker med en himlans fart:) Åkte tillbaka till mrJ vid 21,30 där blev det tedrickning, mys och duschning. Synd bara att han har köpt något dum spel till ps3 som han måste sitta och titta på medans hans käre bror spelar. men, men de är väl pojkar.

Imorrn blir det nog bara lugna puckar. lite mys med mrJ kanske, får se..

Sleep tight and dont let the bed bugs bite you..

see you

/msandersson

Kväll

Kvällen blev inte alls som jag hade förväntat/planerat.. först var maten inte klar förens typ 19 så alltså blev det på tok för tight för att åka på handbollen( vilket var en stor besvikelse) men det var en trevlig middag.  Med inte bara mor och far utan Eva och Brother dök upp som middagsgäster också:) Trevligt, trevligt.. Åt upp maten och umgicks lite.
Sen kom som från ingenstans världens magknip. AJAJ:( inte skönt.. bestämde mig ändå för att ta en tur till mrJ. Där blev det läxhjälpning, guitar hero, tedricknig, duschning och massor med prat och pussar. Kvällen avslutades med att mor kom och hämtade mig och en diskussion om a-kassan i bilen:) OJOJ!! Erika vuxenpoäng.:)

Ska sova nu så godnatt och sov gott

See you


/ msandersson

En sån dag..!

vilken dag!

Inte nog med att man började i skolan igen utan det har verkligen varit en hemsk dag..
Dagen skulle ha börjat kl10.00 det var då min kära mobil skulle ring men vad händer? jo man blir väckt kl 9.03 utav att hemtelefon ringer, det går typ 7 singnaler innan jag inser att jag är ensam hemma och blir tvungen att masa mig upp ur sängen och springa till telefonen och svara. och vem är de? en gubbe som vill prata med pappa! Såklart! jag säger som det är att han inte är hemma och ger gubben pappas mobilnummer. Lägger på och gå tillbaka till sängen. Kl9.33 ringer telefonen igen vilket jag inser efter sisådär 4-5 singnaler springer upp och svara.denna gång så lägger människan i andrqa änden på när jag presenterar mig.. går tillbaka till min otroligt sköna säng , denna gången tar jag med mig telefonen.. kl10.05 ringer telefonen igen. och nu börjar jag tror att jag blir terroriserad av någon fuling, men nej det är till min far även denna gång. ger denna människa pappas mobilnummer och lägger på. sen går jag upp...det var min sovmorgon  tänkte jag.

nu börjar jag göra mej iordning: äter frukost, klär på mig, fixar håret och smink och allt annat man gör på morgon. telefonen ringer en gång till.. till pappa.. precis när jag ska börja att dra mig mot bussen inser jag att jag inte vet vart min plånbok är! det blir ett akut samtal till Jonathan som inte svarar! ringer igen.. inget svar!! ringer min käre mor, som försöker lugna ner mig och frågar vart jag hade den sist osv. Vi lägger på och då ringer jonathan... han frågar vad det är och jag berätta med förtvivlan vad som har hänt. han säger att jag får lita på att busschafören är snäll och att jag får åka med gratis. lånar lite pengar från pappas andra plånbok som han inte hade med sig och hoppar på min trogna följeslagare ..cykeln.. Cyklar till busshållplatsen väntar en stund och sen kommer bussen.. Tar fram mina förhoppningsvisa stora gulliga hundögon och säger som det är till chaffisen. han smälter som is (hoppas jag iaf)  jag får åka med!!:) 

efter en sådan morgon kan det inte bli mkt värre. och det blev det inte heller. kom hem för 40 min sen och mamma hjälpte mig att leta efter plånboken och hon hittade den på 3 minuter typ:) Love you mum!!

nu ska vi snart äta och det blir nog en sväng ner till bollnäs för att kolla på Arbrå- Mittdalarna ikväll. men först middag med mor och far. sedan blir det nog spikmattan en stund om jag hinner:)

See you

/msandersson

Fast..

ja vad ska man säga, beroende bruka man kalla de men jag vet då inte. så fort jag skaffade dator så har man gått och blivit nörd! bra lr dåligt vet jag inte om det är men det känns som om det inte är bra:( men men nu är jag redan fast så det är redan kört men hoppas att ni kommer gilla min blogg iallafall:) ska försöka göra det bästa av det.

See you

/ ms andersson

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0