17.8

Hej.

Jag har jämt ansett mig själv som en frisk och relativt glad människa. Lite huvudvärk gör inget. Men nu har de hänt nått med Erika. Jag vaknar i princip varje morgon med huvudvärk och kroppen gör ont. Sen har min magen börjat göra uppror också. Jag har fått sån kallad stressmage. Det är cp. Jag har skit ont i magen, de liksom vrider och vänder sig. Det gör ont. Jag vill inge mer. :( blä.

Jag antar att jag måste ändra mina vanor och mitt beteende vad gäller träning och liknande.

Nu ska jag ta min onda magen och bege mig hem till min herre och försöka att motionera lite grann.

See you later.

17.7

denna helgen är till ända om sisådär två timmar. jag borde egentligen plugga nu men jag tror att jag ska ta en kopp te och mysa ner mig i sängen istället. Plugga får jag göra i morgon istället. Jag kanske stanna kvar efter skolan och pluggar en stund bara för att jag ska intala mig själv att jag är duktig ibland:)

Men helgen får helt klart ett godkänt då jag och mannen har levat sambo liv då mamma och pappa har varit borta. Magen har väl ökat någon centimeter runt midjan men det är de värt♥

Hoppas att det blir bättre väder i veckan för vädret som har varit idag är skit. Kallt, blåsigt, soligt, kallt och hagel. BLÄ.

Jag måste sätta fart med min arbeten i skolan också jag får försöka ha som morot att jag ska då komma in på KTH till hösten och inget ska försöka hindra mig allra minst min lathet.

Jag tror jag skiter i teet och sätter mig och skriver historia istället.

So long.

17.6

Vet inte riktigt om jag blir arg eller ledsen, men när mannen jag älskar går och lägger sig och tänker sova medan jag ska sitta uppe själv och titta på tv. Men nu kom han tillbaka till soffan och sitter och läser fysik.

Jag vet inte om jag överreagerade men jag tror jag blev aningen för arg med tanke på att pojken bara är trött. Jag slår vad om att vi kommer att ligga och sova i soffan båda två om en halv timme.

puss och gonatt, förlåt mannen min♥

17.5

Jag fick mitt paket från hm igår och jag kan säga att jag börjar bli trött på denna butik nu. Jag måste hitta någon annan bra, billig butik. Klänningen som jag hade beställt var bra men jag tror att den åker tillbaka. Den var inte perfekt.

Jag vet inte vad som händer idag, jag och pöjken pratade om att åka iväg på Eriks hjälpen men jag vet inte, jag borde plugga-.-

Vi måste väl sätta fart om det ska bli någon ordning på den här dagen också.

Puss

17.4

hej.

Just nu känns livet ganska soft och det känns som om jag är klar med skolan. Synd bara att jag har 2 feta arbete som jag ligger efter med, men orkar inte just nu.

Jag blev klar med mitt projektarbete i måndags och det känns som om 20000 kilo har lättat från mina axlar, synd att jag inte kan vara klar med allt. jag vill vara klar med alla arbete i skolan så att jag bara kan gå runt och njuta den sista månaden. synd att jag inte kan de. Blä

jag hämtade ut min studentmössa idag och fi fan vad fin jag kommer vara:) eller jag inbillar mig de iaf.:) Jag tror att jag får min studentklänning i morgon också, det beror på om den passar och om jag känner att jag vill ha den som jag spara den annars åker den tillbaka.

Nu ska jag nog sova lite, för ikväll ska jag träna handboll:D


Förhoppningsvis min studentklänning. HM 199kr

17.3

Hej.

Jag har haft konstant ont i huvudet i snart 3 dagar. Det är mongo.

Jag hade tänkt att jag skulle skriva ett inlägg på skärtorsdan men jag "hann" inte. Vi har tillbringat påsken i Idre med hela "tjocka" släkten. Vi var 10 personer och det har varit riktigt mysigt. Jag och bästa pojken åkte hem i Torsdags för vi skulle ju skriva HSP igår. Dom andra i min familj har kommit hem precis. Nu måste väl jag gå å duscha så jag blir människa igen och sen ska vi äta hämtmat, suck. Sen så beger jag mig till mandy för lite mys med bästa brudarna.:)

Nu måste jag väl sätta fart om jag ska kunna bli människa igen, jag är som en mongo människa som går runt i koma.

piss,

RSS 2.0