11.8

Nu sitter jag här igen och kollar igenom allt skit på datorn. Ska nog bege mig hem till jonathan snart skulle jag tro. Vi är ensam hemma( eller morgan kommer hem idag men han gör inte så mycket liv) så vi är hemma jos jonathande här dagarna som är kvar innan vi åker till England. Alla som har missat de så åker vi på tisdag. Vi är ensam hemma för jonathans mamma och pappa ska på U2 ikväll så de är i götet idag och de bor i småland fram tills på tisdag.

Nu ska jag nog dricka lite te och äta lite götta. Sen ska jag ringa till älsk och fråga vad dagen har att bjuda på!:D

Ha en bra dag!

11.7

Nu ska jag sova! Jag är trött och har ont i huvudet:( Blä.

Så sov så gott och dröm sött!

ps. det är roligt att köra bil:D:D:D

11.6

Jag har äntligen fått KÖRKORT!! Detta är en stor händelse i mitt liv så jag kommer att var off ett tag. Måste ut på riktiga raggarrundor på golfen nu.!!!

Nu blir det kaffe sen ska vi köra bil!!!!!!!!

11.5

I morgon kommer jag uppdatera jag lovar. Men just nu måste jag läsa i min bok så jag kan sova någon gång. Jag är trött men boken är spännande så den måste läsas ut.

Var på gymmet i dag igen:D Åh, jag känner mig så duktig.!! Tur är det att man har pojken med sig som tvingar en att springa ihjäl sig på bandet!:)

Nu blir det boken sen sova. Mer update i morgon så sov gott alla!!
Puss(L)

11.4

I dag är det första gången på väldigt länge som jag kommer att gå upp före kl 12 vilket är en väldigt bra nyhet. Fast om det är en nyhet eller inte vet jag inte men det är bra iaf.:) Dagen har nog inte så mycket att bjuda på skulle jag tro. Jag har träning kl3 som jag inte vet om jag ska gå på. Tror det blir ett gympass istället. Sen ska jag och mamma övningsköra innan denna dag är slut. Jag ska vara med jonathan också men det tror jag inte blir något problem.

Ikväll så är det grillnatta i bollnäs men jag tror inte att jag ska gå. Har inte några pengar som jag kan lägga ut just nu så det känns ganska onödigt. Trängas med en massa folk känns det inte heller som om jag har nått behov av. Men vi får se. Jonathan kanske vill gå. Men om han inte vill gå så är det bra.:)

Nu ska jag äta frukost sen ska jag ringa och fråga om min prins är vaken eller om han fortfarande får sin skönhetssömn. Nu frukost!

11.3

Ska snart gå och äta någonting. Jag är hungrig och min magen vill ha mat. Jag har varit ute och sprungit 3.5km nu på kvällskvisten och det tycker jag är bra gjort. Även fast jag har ont i ryggen nu så är det så j'vla värt de.! Det är så sjuk skönt att bara springa en tur så jag vet inte vad. Jag vet inte vad som håller på att hända med mig men jag börjar att få ett behov för att springa.. Jag längtar nästan tills jag är ute. Men när jag springer tycker jag att det är mindre roligt men när man är klar så bara längtar jag tills nästa gång. :) Denna känsla har jag letat efter i flera år och äntligen har den infunnit sig. Livet är härligt just nu!! Eller vad säger du jonathan?^^

Som sagt så är jag hungrig så jag sak gå och äta någonting. Någonting nyttigt! Åh, livet är härligt!!!

Sov så gott och dröm söta drömmar!

Hörs i morgon!


Riktigt så här känner jag mig inte när jag är ute och springer. Och tur är väl de!

11.2

Jag ber om ursäkt för den otroligt dåliga uppdatering. Men som vanligt så har jag min skäl. Eller jag tror de iaf. Idag så har jag inte gjort ett dyft. Jag och mamma var till bollnäs och övningskörde en sväng sen har jag och älsk bara tagit det lugnt. Det har varit ganska skönt att bara slappa. Vi åker till England nästa tisdag och då blir det väl fullt upp hela tiden så jag vilar upp mig nu. :)

Min prins kollar på film och jag ska nog göra honom sällskap så ha en bra dag!

11.1

Jag vet att jag har varit en dålig bloggeska men det skiter jag i just nu. Jag har så ont i min nacke att jag knappt kan göra någonting. Men sånt är livet.

Gårdagen var sådär. Persmässan var inte så rolig men förfesten var desto bättre^^ Leksand var också bra!

Nu ska jag umgås med jonathan och en påse godis hela kvällen:) Mysigt!!

11.0

Vi drar iväg till leksand men vädret ser inte lovande ut:S

Måste sätta fart ska packa och äta och fixa nu!

Hoppas på en bra dag iaf!

10.9

Nu sitter vi här i soffan med en varsin dator i knät och nördar.  Vi borde nog hitta på någonting att göra med det är så skönt att bara slappa ibland:) Vi kanske kan ta och kolla på någon film eller någonting annat slappt^^ Jag ska prata med honom om det snart.

Jag har ångest inför i morgon. Detta beror på att det är persmässan och handbolls brudarna ska ha lagfest/förfest sen gå på p-mässan tillsammans. Detta skulle vara hur mysigt som helst och hur kul som helst men det är så att vi har bestämt att vi ska åka till leksands sommarland och bada hela dagen och jag vet inte alls när jag kommer hem. Sen har jag en känsla av att jag kommer vara hur trött som helst. Det första som man inte gör efter en dag i klor är att tänka på party. Jag måste väl bestämma mig men jag vet inte alls hur jag ska göra. Sen är det gym dag i morgon också. Om jag festa så kommer jag inte hinna träna och det känns piss. Jag vet inte!!!! Kan inte någon bara bestämma åt mig? Fast det känns som om jag bestämmer mig för att gå som kommer jag vilja stanna hemma och om jag stannar hemma så kommer jag vilja gå. :S ÅH! Bajs!

Nu ska jag grubbla vidare och slappa men det känns som om jag inte kommer kunna slappna av. Sånt som märks.

Hoppas alla har en bra dag!

10.8

Som vanligt går jag inte och lägger mig innan kl 3 så jag har lite tid kvar att spendera  framför datorn. Men jag tror jag kommer slockna snart. Vi stack iväg till gymmet kl 23.20 detta bevisar att vi är knäpp i huvudet. Men det kändes så skönt efteråt. I morgon blir det nog en löparrunda mendans jonathan klipper gräset.

Nu ska jag kolla på Maimi ink och kanske somna. Det är sånt som märks. Aja, nu måste datorn få vila lite grann och i morgon så kommer den inte vara lika mycket på som den har varit i dag. Jag måste sluta att sitta framför datorn. Jag har blivit en riktig datornörd och det är inte bra. Nu ska jag knäppa av och kanske att jag kommer somna på engång, sånt som märks.

Gonatt och hoppas att ni har haft en bra dag i solen!!

10.7

Idag har det varit en bra dag. Jag klarade uppskrivning och det är jag himlans glad över.:D Annars så har det varit varmt och jag har ju inte kunnat ligga ute och sola för jag har varit i bollnäs hela dagen. Ikväll blir det gym plus lite springnig kanske. Hoppade över träningen för det känns som om att ryggen behöver sig ett riktigt mördar pass på gymmet. Ajaj. Detta blir inte förrens senare och jag har ingenaning om vad jag ska göra nu. Borde kanske läsa lite i "män som hatar kvinnor" men jag är trött så jag kanske tar en lur istället. Eller så kanske jag kan få älsk att göra nått med mig. Han har som jag säkert har nämnt tidigare en  massa saker som ska göras under sommarlovet, alltså skolsaker. Detta är självklart inte de roligaste men det måste göras. Så.. Just nu så ligger han i soffan och förhoppningsvis läser. Jag har en svag aning om att han sover men det ska jag snart ta reda på. 

Nu ska jag gå och kolla om älsk ligger och sover eller om han är en duktig pojk!

Hoppas på en bra dag för alla!

10.6

Nu ska jag få med mig MrWäng till sängen och sova annars kommer jag vara hur trött som helst!

Jag är trött men älsk sitter bara och spela pokemon på sin dumma dator. Aja jag kanske får släppa med mig honom till sängen i värsta fall.

Sov gott och dröm sött! Ha en trevlig natt!

Puss.

10.5

Just nu ska jag ta med mig tetermosen in i vardagsrummet och dricka te medans jag och jonte kollar på "so you think you can dance". Undra om jonte också vi ha lite te...hm... Ska nog fråga honom.

I kväll blir det förhoppningsvis en tidig kväll för jag är trött. Men det kanske inte är så konstigt efter 3½timme på driver. Jaja. Smällar man får ta.

Jag och jonathan har iaf haft en riktigt mysig kväll med chips, gurkan och dipp. Och nu blir det som sagt tedrickning från min sida.

Nu ska jag försöka umgås med min älsk annars blir han nog sur för att jag inte umgås med honom.

Ha en trevlig kväll, för det har jag!

10.4

Jag är hemma och lever. Dagen har jag spenderat på driver. Välbehövligt men ack så tråkigt. Men men. Det det kommer ge resultat.

Just nu väntar jag på att min snygga pöjk ska komma hit och mysa med mig. Mamma och pappa har farit till Idre i dag så jag har hela huset för mig själv!! SKÖNT!!

Nu ska jag kasta maten som blev över från middagen sen ska jag dricka lite te och kanske kika lite på teve.

Hoppas att alla har haft en bra dag och att den fortsätter på kvällskvisten också!

10.3

Nu är vi hemma efter en dag i Gävle/ Bollnäs. Jag köpte en tröja och älsk köpte ett par byxor!

Nu ska vi mysa för det vill Jonathan så hemskt gärna göra. Så det är väl lika bra att ställa upp.

I kväll äre träning! Great!

Nu, mys!

10.2

Nu ska vi sova. Bion var ganska bra.

Jag och pojken min var ute och sprang efter bion. Oj vad duktig man känner sig! Imorgon blir det Gävle:) Mysigt!

Nu somnar jonathan snart. Måste hinna mysa lite först.

Gonatt!

10.1

Borde sätta fart och göra mig i ordning  men som vanligt sitter jag här som en säck potatis. Ska vara hemma hos Jonathan om senast en timme och jag har inte ens duschat än. Åh!!! Vilka problem jag har. Har bokstavligen inte gjort ett skit idag men det är ganska skönt att slappa ibland också. Nu måste jag väl sätta fart så vi inte får de sämsta platserna på bion.

Hör av mig senare! Då kommer jag berätta hela filmen.:) * MOHAHAHAHAHA*



Hoppas att den är bra!

10.0

God morgon på er! Eller eftermiddag kanske passar bättre^^ Gårdagen var bra. En massa sol och skratt. Plus en massa friggebods byggande. Måste ha varit ganska utslitande för idag sov jag till 13.30 som inte är alls så bra. Just nu ska jag snart förflytta mig till köket för att fortsätta läsa "Män som hatar kvinnor". Det blir mysigt. Ikväll så har Jonathans mamma bjudit med oss på Harry Potter. Så det blir bio men Jonathan och svärmor ikväll. :) Men det är inte bara vi som ska dit, den andra halvan av Jonathans familj ska också dit men dom ska gå med sina egna kompisar. Men det blir nog mysigt iaf.

Nu ska jag som sagt bege mig ut i köket och fortsätta läsa. Det börjar blir spännande nu.:) 
Hoppas att alla får en bra dag och att helgen har varit bra!

9.9

Om en stund bär det av hem till Jonathan för solning. Eller jag ska sola medans pöjkarna bygger friggebod^^ Skönt!!

Nu måste jag vara snabb som blixten och packa ihop mina grejor för jag vill ut i solen och steka min vita kropp!! Just ja. Vi fick hem våran nya soffa igår och den är skööööön!!!!

Nu ska jag packa ner datorn så, hoppas det blir en lika bra dag för alla!!


Solen skiner och det gillar vi!!

9.8

Idag har jag varit riktigt duktig. Först så låg jag och älsk ute i solen i kanske 2½ timme+ att vi badade i en halv timme. Efter de så skulle vi upp till Knåda sport för jag skulle ha en ny cykelsadel, för min är dålig. Men såklart så hittar jag ingen som jag vill ha men vi lånade hem en som jag skulle provköra^^ När vi hade kommit hem så åkte vi raka vägen hem till Jonathan för att kolla när dom grävde i gräsmattan. Det är så att Morgan har fått en alldeles egen friggebod. Men man måste gräva och bygga upp den innan han kan flytta in. Ajaj. Efter grävningen så gick vi in och försökte få Anders att laga mat åt oss. Det blev inte mat förens 19.16 så vi var riktigt hungriga. Efter maten så drack vi kaffe som riktiga vuxna. Kl20.48 så bestämmer vi oss för att vi ska fara ner på gymmet. Jag gymmar i ungefär 50 min sen springer jag 2 km på löpbandet medans Jonathan tränar vidare. Efter att han är klar vill han ut och springa, men han vill inte springa själv så även fast jag är helt slut körd så ställer jag upp. Vi springer 2km till, fast denna gång ute i de fria.

Så, jag tycker att jag har varit riktigt duktig i dag!! Plus att jag är stolt över att vara kräfta!!

Nu ska jag dricka te, sen ska jag nog sova!

Så Gonatt med er!

9.7

Har inte alls hänt mycket idag. Eller inget är värt att prata om. Eller jo, en sak! Emma har fått körkort!!!! Grattis på henne! Annars har dagen varit allmänt seg och ganska tör. Men i morgon ska jag se till att hitta på någonting riktigt roligt!

NU ska jag sova inom en snar framtid för jag måste nog vara ganska pigg i morgon känns det som. Vill inte vakna kl1 och vara som en zombi hela dagen.

Nu jag knäppa av!

9.6

Idag nalkas det kalas. Detta beror på att min pappa fyller år. Så idag blir det fika och götta hela dagen. Jag ska iväg på körlektion också. Så jag har hela dagen späckad med saker att göra.

Nu ska jag gå och vara lite social med en liten del av min släkt.:)

Ha en bra dag. 

9.5

Idag är det en stor dag för erika har skaffat facebook! OOOOOOOHHHHHH!!!!

Kommer säkert vara mer aktiv där än här men ska se till att ni får veta vad som händer i mitt otroligt intressanta liv..
Nu ska jag spela lite spore sen ska jag sova:P

Gonatt med er!


Nu är jag som alla andra....
Facebook användare...*suck*

9.4

Usel uppdatering. Men jag har en tendens att sova fram till 12 och sedan inte göra nått mer. Känns ganska meningslöst men jag måste väl ta tag i mitt liv nu snart. Sommarlovet är ju snart slut! Fast först ska vi ju till England också:P

Ska nog försöka att plugga lite körkort idag också. Måste göra det nu. ÅH!

Sen ska jag och älsk i väg på gymmet också. Mycket planerat idag. Ska nog sätta fart med nåt av det nu. Som det ser ut blir det körkortet.


9.3

Ska nog ta och gå och äta frulle nu.

Jag tycker synd om älsk!

Vi hörs senare!

9.2

Hemma från travet nu. Jag luktar jätte illa och ska kasta alla kläder i tvätten. Ska bytta om för att dra mig ner på gymmet och försöka att köra ett pass. Är trött men jag har lovat älsk att vi skulle göra det så det är väl bara att gilla läget. Ska dricka lite te innan så jag kanske blir lite piggare.

Måste dra mig nu. Hoppas att alla har haft en fin, regnig dag!

9.1

Oj, klockan är mycket och jag ska iväg på travet så det kanske är dags att skynda sig.

Hörs nog mer i kväll. Ska iväg på gymmet direkt efter travet såvi får se om det blir någon update..
Nu blire frulle!

Ha en bra dag i regnet!

9.0

Släktträffen/kalaset gick prima ballerina! Trevligt folk, god mat osv,osv. Hur mysigt som helst. :)

Ska nog sova inom en snar framtid, är trött och i morgon ska jag vara på travet och kränga hamburgare så det gäller att var utvilad.
Men  innan jag kan få min beauty sleep så är jag tvungen att gå till badrummet och ta ur linserna + att jag måste avsminka mig. Åh, jobbigt! Måste nog göra det nu innan det blir för sent. Fast egentligen är det redan försent. Men jag ska nog ta och göra det nu, innan det blir ännu senare.

Aja, hoppas att dagen har varit bra för alla. Men nu ska jag nog sova. Eller jag borde de. Åh vilket rörigt inlägg. Bäst att sluta innan det blir värre.

Gonatt!

8.9

I morgon är det en stor dag. Jag kommer träffa "typ" hela Jonathans släkt.. Ojoj.!! Som vanligt kommer jag väl sitta som förstelnad, trycka krampande hårt i Jonathans hand och vara rädd som en liten hare. Eller det kommer jag nog inte. Men det är så jag känner just nu. Jag blir av någon konstig anledning jätte blyg bland folk som jag inte känner. Vet inte varför, det bara är så. Fast jag tror att jag har blivit lite bättre på det de senaste åren. Eller jag får väl hoppas på de. Så vi hoppas väl på fint väder så vi slipper regn. Skulle ju vara bra!

Ja, som sagt så kommer det vara släktträff a lá Wäng/Stilberg/Olsson/Disby/Karlsson i morgon. I denna skara tillhör jag såklart Wäng skaran. Ja...

Kommer ha världens träningsvärk i morgon fast det är det värt!
Nu ska jag ta och säga herrå till snygg pöjken sen ska jag nog söva!
Söv gött!

8.8

Sitter här och läser en massa bloggar. Jag är jätte hungrig. Kanske ska gå och hämta någonting att äta.

Idag så har jag och älsk varit i bollnäs en sväng för han skulle hämta sin klocka som hade varit på batteribytte. Efter det så åkte vi hem till mig, bytte om och drog ner på gymmet! Vi gymade typ 45-50 min sen så skulle vi åka hem till älsk för han skulle duscha men han släppte av mig vid furan så jag kunde springa en tur medans han duschade. Sagt och gjort, jag sprang 2.9km vilket jag tycker är jätte bra! Vi har varit riktiga hurtbullar idag. :)

Nu ska jag nog äta nått för min mage kurrar.

See you later aligator.

8.7

Är hemma efter en regnig, jobbig men ändå mysig dag i Gävle. Finns inte så mycket att berätta om dagen.

Änglar och demoner var verkligen bra! Rekommenderas!

Nu ska vi musa!

8.6

Dagen ser lovande ut. Just nu sitter jag och nöter spotify. Det måste vara den bästa uppfinningen på länge. Jag älskar spotify! Fast jag hatar all j*vla reklam som jag får hela tiden. Är man fattig student får man stå ut med reklam på spotify, helt enkelt.

I dag skulle jag helst vilja ligga kvar i sängen och sova, kolla på film och mysa med älsk bara men igår fick jag idén att vi kunde åka till Gävle och gå på bio idag(tack för tipset, EMMA. Snodde idé från ditt inlägg på bloggen!) Så igår bestämde vi att det var det vi skulle gör, men idag ser det inte alls ut som en stan och bio dag. Det är väl bara att dra på sig regnjackan, ta med paraply och se glad ut ändå. Men först ska vi till bollnäs och hämta ut älsks pass. Vi ska ju åka till England i Augusti så då var han tvungen att fixa nytt pass. Dagen är som det låter full späckad. Så jag kanske ska ta och sätta fart och gör mig i ordning annars blir Jonathan arg om jag inte är färdig när han kommer. Han har en tendens att bli arg när jag är seg. Men det ligger i min natur att vara seg, så det är någonting som jag inte kan rå för.

Som  sagt blir jag borta hela dagen så jag hör väl av mig senare när jag kommer hem om jag orkar:)

Ha en bra dag!


Bästa bandet just nu? Nästan så!
Johnossi- 18 karat gold

Johnossi- Man Must Dance

8.5

Tänk vad en människa kan göra!

Nu har min älskade älsk kommit hem, detta har resulterat i att jag inte uppdaterar alls. Detta är förstår tråkigt men jag måste välja min älsk före datorn. Det vill jag också göra. Han är ju bäst i världen.

Jag har inte bara pussat och kramats utan jag har faktiskt stor städat mitt rum också.:O Det är inte nån fjant städning heller utan det är riktig städning på högsta nivå. Man dra fram alla möbler från sin plats sedan så torkar man och gnor på alla möjliga och omöjliga ställen. Det tog ju hela dagen igår och idag har vi varit till bollnäs en sväng sen har jag varit men älsk en massa.

Idag var det ju träning (som vanligt). Ove var inte nådig på oss heller. Fy hur han körde med oss! Vi höll på enda fram till kl halv 9. Efter träningen så gick jag hem till jonathan från byn. Detta är en trip på 3km, så jag är riktigt nöjd med mig själv. Nu dör datorn så gonatt med er!!

8.4

Sitter just nu och kolla på Priston break. Det är typ fjärde säsongen tror ja, känns lite konstigt att dem kan få ihop 4 säsonger på en sådan idé. De var ju ute ur fängelset redan i första säsongen och ny känns det som de fortsätter bara för det gick så himla bra från början. Borde kanske ha lagt av efter 3 säsonger? Känns bara som om att den har tappat "stinget". För varför heter de Prison break om man inte ska bryta sig ut ur ett fängelse? Bara min åsikt kanske.

Var ner och tränade också. Gick ganska bra, med tanke på att jag har varit sjuk sedan vi kom hem från p&l så tycker jag att de gjorde de ganska bra. Fick bara lite ont i lungorna, har fortfarande hosta och är snorig men det blir bättre och jag tar det i min egna takt. Det borde alla göra. Inte skynda på allt utan ta det i sin egna takt.

Jag har en mycket rolig nyhet att meddela. Det är att min älsk kommer hem i morgon!!!!:D:D:D Jippie! Jag längtar:) Fast som jag skrev tidigare så har det inte varit jätte jobbigt att han har varit borta. Men det är klart jag har saknat honom. Det ska bli skönt att han kommer hem igen. Men då kommer bloggandet minska igen, de senaste dagarna så har jag bloggat för jag inte har haft någonting annat att göra. Detta kanske märks på kvalitén på inläggen, bara en massa svammel. Men men nu ska jag kolla på teve sen ska jag kanske vara lite social med min familj. Har ju fått fin besök (Eva och Daniel är här) fast dem är här ganska ofta och för det mesta blir det prat om Daniels bil.

Gonatt så länge!

Fast det är ju inget fel att titta på denna goding när man kolla på Prison Break! Mumms!!

8.3

Nu ska jag snart åka ner på träning. Ska bara byta om först. Sen så. Hoppas det blir en lugn start, så man inte blir avskräckt första träningen:P Hoppas att det inte blir regn. :( Ser lite lurigt ut.

Aja vi hörs väl senare.

8.2

Har inte gjort så mycket idag. Städat lite lådor, hjälp mamma med badrummet, varit nere på byn och saknat älsk lite.

Ska nog kika lite på teve innan det blir mat och innan jag ska ner på träning. Jag borde byta lakan med då måste jag  storstäda först och det har jag ingen lust med, så jag får väl sova i smutsiga lakan.

Nu ska jag lägga mig i sängen och slappa!
Gör desamma vettja!

8.1

Dagen ser lovande ut. De regnar ju inte. Jag borde göra en massa saker men jag har inte lust med någonting. Jag kanske ska sätta fart med någonting, men det känns bara som om att jag får ångest för att jag inte gör allt det andra ist. Usch, varför måste man känna så här? Jag hoppas att jag inte är ensam om denna känslan. Det tror jag inte heller men det känns hopplöst.

Jag vill ha min älsk här. Det är inte så att jag saknar honom jätte  mycket men det känns lite tomt utan honom. Han har en sån pass stor del i mitt hjärta att det känns som om att det är en liten del som saknas när han är borta.

Jag ska iaf iväg på träning ikväll! Det känns riktigt skönt att komma igång igen. Har hållit igång lite själv. Jag och mamma har varit ute och gått denna vecka. Nästan varje dag. 4km. Det tycker jag är en bra början, speciellt md tanke på att jag har varit  sjuk(fortfarande är de) så tycker jag vi har gjort de bra. Plus att jag har cyklat norrsjön med jonathan och gått juggasämnes runt. Men om jag ska tycka att det är kul det här med handbollen måste jag verkligen sätta igång.
Jag måste hitta på någonting nu så jag inte blir knäpp i bollen. Är nog på väg att hamna där snart.

Pussar på dem som behöver!

8.0

Som vanligt finns det inte ett skit på teven att se så det är lika bra att man går och lägger sig och sover.

Ska försöka gå upp tidigt i morgon. Ska se till att plugga körkortsteori i morgon, sen borde jag städa mitt rum innan älsk kommer också. Får se vad morgon dagen bjuder på. Nu ska jag försöka sova min skönhetssömn. Lär ju behövas;)

Gonatt alla som inte sover redan!!

Sov gott!

7.9

Nu har både mamma och pappa gått och lagt sig.! Jag som brukar gå och lägga mig om 3 timmar typ. Det är kanske bara att inse att mina föräldrar håller på att bli gamla.

Har kollat klart på SATC nu iaf. Om det är bra eller dåligt vet jag inte men jag tror att det är mer dåligt än bra. Ska nog försöka kolla lite på teven, sen ska nog jag också försöka sova. Borde vara bra att vända tillbaka dyngnet innan älsk kommer hem igen.

Nu skja jag knäppa av datorn tror jag och kolla om det finns nå skit på teven.

See you!

7.8

Jag är så bra. Eller inte. Jag har en viss tendens att sova bort hela dagarna. I dag så vaknade jag vid halv elva och tänkte att jag kanske skulle gå upp, men jag la mig i sängen igen för att "bara" vila ögonen en snabbis. Vad händer? Jo, jag sitter och äter frukost nu..

Man borde inte äta frukost kl 2. Det är ju typ lunch, fast vi äter inte lunch på sommaren. Men ni fattar vad jag menar. Jag är knäpp helt enkelt.

Nu kanske jag ska sätta fart med att göra nått. Eller så blir de SATC. Vem vet. Mitt liv är hur tråkigt som helst.

Blä!!!

7.7

Jag tror jag ska sova snart. Har inte så mycket annat att göra. Det finns inte ett skit på teven att se och datorn är skit tråkig. Kanske ska kolla på nåt SATC avsnitt innan jag somnar. Får se hur det blir.

Jag har iaf städat lite idag. Borde kanske ha gjort mer men jag kände för att jag inte hade någon lust med de. Jag har satt in alla min papper från skolan som jag hade slängd över halva mitt rum, så det är väl bra att jag har gjort de. Plus att jag fick ihop en hel kasse med papper som jag ansåg att jag kunde kasta. SKÖNT!!!

I morgon den 5/7 så fyller Björn år. Så alla som känner honom och läser detta, skicka ett grattis sms vettja:D Nu fick jag de sagt också:P

Ska nog sätta igång ett SATC avsnitt nu sen får jag se hur länge jag blir vaken.

Gonatt och sov gott!


Jag glor på minst ett avsnitt varje dag!

7.6

Fortfarande förkyld. Plus att mamma vill att jag ska städa mitt rum. :( Denna dagen är inte bra.:( Jag vill bara ha min älsk här som jag kan mysa ner mig i sängen och gosa med.

Ska försöka rensa ur all skit som jag har i mitt rum. Det kommer ta tid men jag ska försöka gör ett litet handtag idag. Måste få nått annat att tänka på. Som jag skrev i går så vill jag möblera om i mitt rum. Men jag tror inte att mamma kommer att gå med på de. Jag måste ju ha hjälp om det ska kunna gå men jag tror inte att hon vill hjälpa mig. Hon verkar så sur idag så..

Jaja, får väl se till att hitta på nåt att göra nu annars blir jag helt knäpp i bollen.

Hörs!

7.5

Nu ska jag sova. Eller jag ska försöka. Min hosta dödar mig:( Inte bra. I morgon kanske jag sak börja storstäda mitt rum men jag vet inte. Borde kanske möblera om också? Vem vet. De skulle bli en rolig överraskning för älsk när han kommer hem. Men men. Mer update kommer i morgon om hur det blir. Nu ska jag sova, eller döda mygg och somna till teven.

Gonatt och sov gott!


Jag saknar min älsk redan:( Hur ska detta gå?

7.4

Klockan är jätte mycket! Alltså jag tycker att tiden gå så fort när man inte gör ett skit på dagarna att det bara känns som om att de flyger i väg. Jag har fått ganska mycket gjort i dag men jag har legat i sängen en ganska stor del av dagen. Detta beror på att jag har smittats av den så kallade "festivalsjukan". Känns skönt att man inte är ensam om att vara sjuk iaf! Känns konstigt att vara sjuk på sommaren. Man är förkyld på vintern, inte på sommaren. Det är ju regel på de. Varför förstår inte kroppen de? Varför har inte kroppen regler när den inte får vara sjuk? Det finns vissa stunder då man absolut inte får/vill vara sjuk, vad händer just under dessa tider? Jo, man blir sjuk såklart! Man borde kunna programmera kroppen så att den inte bli sjuk på dessa tiden då den inte alls kan vara sjuk.
Fast, shit vad värt de är att var sjuk typ en veckan för att få var på P&L! När jag kom hem så kändes de inte alls nå speciellt. Det kändes liksom inte nåt. Bara vanligt. Men nu sitter jag här och lyssna på Johnossi och Peter Doherty och bara tänker tillbaka på dessa dagar då man flängde runt från Otopia till Eldorado en sväng till Venus och Shangri la (dessa var scenerna som vi var mest på) . Åååååå Vad jag lägntar tillbaka! Hoppas att det blir lika bra artister nästa år. JAG VILL TILLBAKA!!!!

Sorry att jag inte har laddat upp nå bilder men jag har ingen kamera så jag har inga bilder. Ska försöka få från Johanna senare, så håll er!

Måste fortsätta sjuka mig, alltså nöta SATC tills jag spyr!
Ciao!
p.s Är det bara jag som tycker det bara är skit på teven nu förtiden? Eller börjar jag bli vuxen och tycker att allt på teven är skit? Hoppas inte de. Jag har inte tid att bli vuxen än!!

7.3

Har fortfarande 1000 kilo snor i näsan. Det går aldrig över och nu har jag ingen älsk som är här och tröstar mig heller:(

Min älsk har farit iväg med Anders till fjällena för att fjällvandra. Jag var med förra året men jag fick magsjuka sista dagen vi var där så den resan känns jätte konstig. Sen var det skit dåligt väder så det var tråkig därför också. Det var nog den största anledning till att jag inte följer med i år. Fast jag får inte för jonathan heller, han tyckte att jag gnällde för mycket. Men vi kommer hinna var med varandra så det räcker iaf.

Mamma har semester. För min mamma betyder det att man måste storstäda HELA huset. Då menar jag verkligen HELA huset. Hon tar ett rum om dagen och dammar, skurar,dammsuger allt och diskar grejor. Jag sa åt henne idag att hon måste tycka att det är roligt att städa, det ända jag fick till svar var:
- Roligt? Näe de tycker jag inte, men jag vill inte bo i en svinstia! Du kommer väl knappast göra de?

Men tur är väl att min mamma inte är en gris iaf:) Det skulle inte vara så bra;P

Nu ska jag nog duscha sen borde jag plugga körkortet men det kommer nog sluta med att jag sitter och nöter SATC!

Fast det är ju faktiskt sommarlov!!
Puss

Låt tips!
Man must dance- Johnossi

Per Jonathan Wäng!

Jag tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg om min stora kärlek.

Den 10 April 1991 så pluppade de ut en bäbis på bollnäs BB. Han hade gulsot och var gul som en maskros. Hans mamma och pappa tyckte att han så ut som en Jonathan och det blev också hans namn. Såklart så var ju han inte först utan en pojk som heter morgan hade hunnit före honom ut. Detta hade skett 2 år tidigare. Allt gick bra under de 2 första åren sen var friden slut. Då pluppade en liten flicka, även hon med gulsot, ut. Hon fick heta Lovisa. Detta var en stor händelse i min älsk liv. Det var en helt ny människa som man även kunde peta på.

Ytligare 3 år efter detta, när Jonathan var 5 så kommer det en till bäbis. Detta är den coola Samuel. Hans mellannamn är coolast. Xerxes. Hur coolt som helst.! Men över till Per Jonathan, så som han heter egentligen. När han var 6 år började han på förskolan på Tomtebo i alfta. Senare började han på alftaskolan. På alftaskolan hittade han många vänner, just av den anledningen av att han är snäll som en fjäder.

När han började på högstadiet så såg han en tjej som var snygg som en heting. Denna tjej var jag. Jag tyckte till en början att han verkade konstig med sitt hår ner till axlarna. Det gick närmare 2 år innan vi fattade tycke för varandra. Detta efter många sms fram och tillbaka. Så den 5 Maj 2006 så bestämde vi oss att det skulle vara vi. Till en början så var det väldigt spännande och jag visste inte riktigt vad jag kände.

Men nu sitter jag här, 3 år och 2 månader senare och kan inte tänka mig ett liv utan denna människa. Han med det läskiga långa håret som jag aldrig trodde jag skulle vilja leva mitt liv med.

Nu vill jag att han aldrig ska lämna min sida. Jag vill att vi ska bli gamla tillsammans och kunna sitta och prata om gamla minnen.

JAG ÄLSKAR PER JONATHAN WÄNG MER ÄN VAD NÅGON KOMMER NÅGONSIN FÖRSTÅ!!!


7.2

Sitter inne, fast egentligen så borde jag gå ut. Men de är ju så  himlans varmt. Det är skönare att vara inne:P
Jag å mamma var iaf och gick i morse. Hur skönt som helst:) Känns verkligen som om att jag börjar komma igång med träningen. Men jag fasar över springningen. Usch. Men jag måste väl.

Ska iaf ner och skaffa gymkort idag så jag är ju pågång!

Nu måste jag hitta på något annars vet jag inte vad jag ska ta vägen. Det är ju så varmt!

Ciao!


Han är kung!!!  
Last of the English roses - Peter Doherty

RSS 2.0