Skön känsla som övergår i gnäll..

Fy vad himla skönt de är att vinna! Det finns nog inte någonting som slår de:) De är så skönt att vinna med ett mål! Och det är just de vi gjorde:) Så himla bra spelat allihopa! Vi vann över Edsbyn med 24-23! Så sjukt bra.:)

Som sagt har jag varit och spelat match i dag vilket resulterade i vinst:) Just nu sitter jag och försöker traglar mig igenom Den unge Werthers lidande av Goethe, vilket inte går så bra:S Helst av allt skulle jag bara vilja sova en sväng och äta mat. Men i och med att mamma inte är hemma så är de pappa som ska laga mat och han är inte så bra att planera. Så här sitter jag med en mage som kurrar och en huvudvärk som vägrar gå över.

Nej nu måste jag läsa den där j*vla skiten som Bettan tvingar på oss:(

May the Force be with you!

/msandersson

Mitt lov, hitills

Jag borde ha pluggat mer under detta lov, men vad gör man istället? Jo, inte ett skit! Men ska man verkligen  bara tänka på vad man borde ha gjort? Kan man inte tänka på allt man har gjort istället? Fast jag tror inte det kunde ha blivit nå bättre. Eller en resa till nå varmt ställe skulle nog slå allt men om man tänker på de omständigheterna som man nu har så kunde de nog inte blivit mycket bättre. :)


Sen tror jag att min älskade bästaste livskamrat gjorde mycket att de blev så bra:) Jag älskar dej verkligen över allt på denna jord<3<3<3 Du är BÄST!!

Fast de har hänt en tråkig sak också. Nu i kväll så ringde mormor till oss för att berätta att min moster hade voltat men bilen :( men som tur var så skadade hon sig inte men bilen blev bara små skrot:( Därför skänker jag en tanke till min käre moster Rose! Hoppas du "repar" dej efter chocken iallafall. :)

Näe, nu blir de lite BB innan de blir sova av:)

May the Force be with you!

/msandersson


Älskar dig så mycket så de är helt otroligt<3<3<3

Hemfärd:(

Nu ska jag och älski dra oss hem igen. Efter 3 dagar i Gävle så beger vi oss hem igen. :( Detta känns hur tråkigt som helst, mest av allt skulle jag vilja stanna här ända tills måndag morgon men de funkar ju inte så de blir hemfärd idag. Tåget går 14,06 så vi är väl hemma i Runemo vid cirka 16. Senare ikväll blir de träning i Bollnäs. Känns väl sådär, har inte tränat på 2 veckor på grund av sjukdom men spelade match förra helgen så de ska nog gå bra.

Igår hände absolute inte ett skit. Eller vi hjälpte morfar att lämna deras gamla teve på återvinningsstationen sen lämnade jag tillbaka den vita tröjan som jag köpte också, kände att de blev för mycket pengar som försvann sen kan jag nog få mamma att betala en lite del.

Näe nu måste vi sätta fart, måste hinns umgås lite med mina kära morföräldrar innan vi beger oss.

May the Force be with you!

/msandersson

The Mo - Nostalgia Locomotive

Gävle = Shopping

Idag har jag och min älskade varit ute och shoppat så mycket att de snart är slut på kontot:S Usch så mycket som vi har köpt, eller egentligen så har vi inte handlat så mycket men de känns som så. Men lite grejer fick jag med mig hem iallafall. Här kommer en kort summering av dagens inköp.




 
Krokar med sugpropp 15kr/styck



Ballerina skor till sommaren, Din sko, 249kr


Ljus från Åhlens. De små, 19kr/st. Det stora 39kr



Chinos från Gina Tricot 199kr



Tröja från HM, 129kr


Tights från Gina Tricot, 79kr


May the Force be with you!

/msandersson

Otacksamt..

Nu lovar jag att det blir bra uppdatering denna vecka. Just nu sitter jag i Gävle hemma hos mormor och morfar. Jag och älskling ska vara i Gävle tills på Torsdag. Vad som står på schemat har vi inte riktigt bestämt än men de blir väl shoppa och plugga iallafall. Sen blir det nog en massa mys också;)

Jag måste bara berätta vad som hände när jag och Jonathan var uppe på Ica Maxi i Hemlingby. Vi skulle gå på Ica nu när vi kom hit för Jonathan skulle köpa deo sen kom jag på att jag var tvungen och ha Jokk också:p Men iallafall vi är på Ica och står och kollar på mörk choklad, medans vi står där så kommer de en kvinna i 30 års åldern. Hon säger inte ursäkta utan går  nästan över Jonathan för att komma åt en chokladkaka. :O

Hallå,(!) man kan väl antingen säga ursäkta eller stå och vänta tills vi var klar, näe hon har tydligen så bråttom så hon inte kunde vänta och så ohövlig att hon inte heller kunde säga ursäkta:S

Näe just nu hatar jag otrevliga och otacksamma Svenskar! 

Nu räcker de med klagande:)

May the Force be with you!
/msandersson

Om ni orkar, läs de. Annnars skit i de:)

Jag är så lat att jag inte orkar uppdatera min blogg. För hoppas de blir lite bättre på SPORTLOVET:P Ja, nu är de sportlov vilket är skönt, men de känns som om att de kommer för fort. För mig blev det ju en kort vecka, var ju sjuk Måndag, Tisdag och Onsdag så jag har ju bara varit i skolan två dagar denna vecka och nu är de sportlov en vecka:O Ojoj! De känns som om att tiden bara rinner i väg.

I morrn blir det troligtvis en sväng på ishallen innan de drar iväg på match till Forsbacka. Så de är fult upp.

Är extremt trött och klockan är ganska mycket för mig, ska väl ta och krypa ner med min älskling som redan somnat.

Kort, tråkigt och meningslöst men strunta i att läsa de:P

May the Force be with you!

/msandersson

Dålig uppdatering och magsjuka:S

Hej igen min kära blogg. Jag har varit frånvarande ett tag detta beror på att jag har haft sjuk mycket att göra. Eller så inbillar jag mig bara att jag har jätte mycket att göra så det slipper kännas jobbigt, jag vet inte.

Jag tänker oftast för mig själv: Varför uppdaterar inte folk sina blogga mer för!? De är oftast en vecka mellan inläggerna! Sen gör jag exakt samma sak själv! Dumma erika. !

Men nu känns det som om att jag ska uppdatera lite bättre. Jag har varit sjuk också. Eller jag är fortfarande och detta gör att jag inte gör annat än att sova och kolla på teve. Jag fick magsjuka natten till måndag så jag har inte varit världens piggaste människa den här veckan. Men i morgon ska jag försöka äta riktig mat iallafall så får vi väl se hur det blir på torsdag, men jag blir hemma i morgon också.


Ur tråkigt inlägg men jag är också tråkig  just nu så.

May the Force be with you!

/msandersson

Så typiskt..

Som vanligt så blir det inte alls som man har planerat. Men jag tyckte att jag har skött mig halv bra idag. :) Jag vara ute på fotopromenad i nästan en timme. Det blev över 100 bilder men ni kan se ett smakprov på http://msandersson91.bilddagboken.se . Sedan var det ju det här med att plugga också. (bleeh) Så klart så blev det inte alls något plugg, eller ytterst lite. Så nu blir det ännu mer till senare vilket inte är så lockande. Men jag får väl skylla mig själv.

Nu ska jag se till att få lite gjort innan jag måste sova. Ska försöka lägga mig i skaplig tid i kväll.

May the Force be with you!

/ msandersson




Här kommer det ett litet smakprov från dagens runda:

kr
Forsen i Runemo


jö

Forsen i Runemo

runemo
Min gata




p
Ett fryst hundkexs. Focus uppe i högra hörnet



jkl 
En istapp


j

En gran med snö på.. Jag vet att ljuset ser fejkat ut med det är det inte. Inte ens blixt.

Tisdag...

I dag är det tisdag och jag är ledig! Hur skönt som helst! :D Den enda risken med sånna här dagar är att man inte gör någonting utan ligger i sängen hela dagen och segar. Men idag har ja faktiskt planerar lite. :)

Tänkte börja dagen med lite frukost och tidningen. Sen hade jag tänkt att jag skulle ta en promenad. (!) Jag har lånat Jonathans kamera och då känns det som om denna dagen skulle bli en perfekt fotopromenadsdag. :)

 Hade också tänk att jag skulle åka ner till Jonathan på skolan och hälsa på men de visade sig att dock också hade ikapp dag och var tvungen att vara där och sen hade han körlektion också:( Så det blev ingen Jonathan alls inplanerat idagens planering. Men iochmed att det inte blev nå Jonathan förrens ikväll så betyder väl det att (måste) plugga istället. Detta skulle förstås vara behövligt men vi får se. Det blir säkert att jag sister här framför datorn med en kopp te/kaffe och läser tusentals bloggar och segar istället.

Näe, nu måste jag börja om någonting överhuvudtaget ska bli gjort:) Nu väntar frukost och tidningen!

May the Force be with you!

/msandersson

Djupa tankar resulterar i tråkigt och långt inlägg..

Jag har funderat på en sak. Man läsre ju de stora bloggarnas blogg och jag märker att de flesta skriver som om att de känner sina läsare. Alltså jag hur många läsare kan jag ha dagligen? 3,4,5 ? Alltså inte så många. men om man tänker på lisaplace hon kanske har inte vet jag sisådär 10000 läsare varje dag(!) Det finns ju inte en chans att hon kan känna alla men jag är ganska säker på att jag känner alla mina läsare. Det är inte det att jag stör mig på den men jag bara undrar hur dem tänker.

Det kanske bara är jag som tänker på de men jag tycker bara det känns så opersonligt. Jag har pratat med många och de flesta säger att det känns som om att de känner dem som skriver i bloggen/bloggarna! Jag kan bara inte slutra tänka på att vi lever i 2009 och folk känner att de skaffar vänner genom att läsa om deras liv och outfits! Är det inte lite sjukt var vår värld är påväg!?

Nu är det ju så att jag gör nog samma sak fast undermedvetet men det måste ju finnas något som gjort att vi gör de. Att vi tycker om att läsa om folks liv och vi tror att vi skaffar vänner på detta vis. Är vi för rädd för att skaffa riktiga vänner? Alltså levande människor som man kan prata och umgås med. Måste vi ha en dator och läsa om folks liv först?

Jag ahr ingen anning vart jag vill med det här inlägget men jag känner bara att jag måste få ur mig de. Jag ber om ursäkt åt mina uppskattningsvis 4, 5 trogna läsare. Tack för tiden och uppmärksamheten iallafall. Jga hoppas på ett roligare inlägg i morgon:D

Nu kallar sängen och jag känner mig trött även fast jag har sovit 14 timmar i natt. :)

May the Force be with you!

/msandersson

Sönmpiller

Oj,oj,oj nu tror jag att det har gått över gränsen! NU måste jag börja sova på nätterna och inte vara upp till typ 12 och sedan gå och lägg mig.! Jag ska berätta varför.

Igår så var jag först och dömde 2 matcher handboll på morgon sen bar det av på match uppe i Ljusne. Kom hem vid 18.00 då blev de lite film innan vi beställde mat från pizzabagaren. Käkade vid 20.30 sen var jag super slut. Jag tror det har med att göra att jonathan har haft någon slags magsjuka. Då blir det så konstigt i magen så man tror att man själv också är sjuk fast man inte är de.

Efter vi hade ätit var jag som sagt döslut så jag gick och la mig i sängen och kollade på småstadsliv:D. Fast den är inte lika rolig om man kollar på den ensam. När den var slut var väl kl 22.30 och vad händer vid 22.55 jo Erika somnar!!

Gissa när ja gick upp imorse. Just de 13.15. Detta innebär att jag har sovit i nästan 14 timmar i sträck!! Snacka om  sömnpiller!

Så nu måste jag sova mer i veckorna så jag slipper ha sovaigen dagar.. Nu ska jag ner på ishallen och göra mitt ser om jag skriver nå mer ikväll

May the Force be with you!

/msandersson

En lång tid tillsammans, men en bra tid!

33 månader eller 2år och 9 månader. jag vet inte vilket som låter bäst men det är så länge jag och jonathan har varit tillsammans idag:) Tiden går fort när man har roligt:)

Det är inte bara vårat förhållade som har gått med en rasande fart utan hela veckorna tycker jag bara springer förbi utan att säga hej! Tänk att det bara är 2 veckor kvar i skolan innan de är sportlov! Jag som nyss tyckte de var jul. Men de känns ganska skönt. :)

Denna vecka har varit ganska bra. Hela Jonthans familj har haft magsjuka så pojken har varit bosatt hemma hos mig nu onsdag, torsdag och han ska sova här inatt också så det blir riktigt myspys:) Fast det är inte världens skönaste att sova två stycken i en 90 säng. :S Även om det är världens bästa! Men men, vill man ha mys får man lida lite:)

Näe, nu måste jag PLUGGA KemiB för annars blir jag bara besviken sen när jag får G på provet. Senare kanske de blir lite filmmys med älsk får se hur mycket klockan hinner bli innan.

May the Force be with you!
 

/msandersson


Jag och min underbara älsklings grabb:)
Avslutar inlägget med en bild på mig och the man:)

Förhoppningsvis en vändning! :D

Dålig uppdatering eller vad? Ja, usch! Fast jag tycker jag har mina skäl. Jag har haft så mycket att göra att det är sjuk. Eller sjukt är det egentligen inte men jag inbilar mig det bara för jag ska ha något att klaga på.:)

Har både spela match och agerat domare under de dagar som passerat. Har även känt mig väldigt slö och slapp under de här dagarna. Det känns som om att kroppen säjer ifrån lie grann, men jag tror inte att det är något allvarligt.
Ikväll är det match i bollnäs som gäller. Och kanske att jag hinner plugga lite Kemi B också. Jag borde verkligen göra de med tanke på att jag har prov på fredag.:S Jag ska minst ha VG på de iallafall, annars blir jag besviken på mig själv!

Även om det verkar som om mitt liv är väldigt jobbigt så kom det en vändning i dag. Jag fick tillbaka fysikprovet som jag gjorde förra veckan som resulterade i ett MVG!!! Snacka om förvåning! Jag ber om ursäkt om jag skryter(eller kommer göra de) men jag är hur glad som helst! :) Måste nog göra mig iordning inför ikväll nu, för då ska vi (hoppas jag) spöa ARBRÅ!

May the Force be with you!

/msandersson

RSS 2.0